Χατζηθεοδώρου: «Έχουμε πετύχει κάτι το εξωπραγματικό, μην με ξυπνάτε»

Metrosport Team19 Μαΐου 2022

«Έχουμε πετύχει κάτι το εξωπραγματικό, μην με ξυπνάτε», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Metropolis 95,5, ο προπονητής του ΠΑΟΚ στο πόλο ανδρών, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου μετά την πρόκριση επί του Εθνικού μέσα στον Πειραιά.

«Όταν κερδίζουμε είμαστε μαζί, όταν χάνουμε φταίει ο προπονητής. Έτσι είναι τα πράγματα. Οι αθλητές σε δοξάζουν και την ίδια ώρα σε καταδικάζουν. Έτσι είναι ο αθλητισμός. 

Όταν ξεκίνησε η χρονιά ο στόχος του ΠΑΟΚ ήταν η γρήγορη παραμονή. Όπως εξελίχθηκε το Πρωτάθλημα και η διεξαγωγή των πλέι οφ ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων, ζούμε όνειρο και ελπίζω να μην ξυπνήσουμε. Πετάξαμε εκτός καλύτερες ομάδες από εμάς. Τα παιδιά έδωσαν τα πάντα και εγώ αποφάσισα πριν το παιχνίδι στον Πειραιά με τον Εθνικό να αλλάξουμε την άμυνά μας και μας βγήκε. 

Η ψυχραιμία που έβγαλαν τα παιδιά και με παίκτη λιγότερο στο τέλος ήταν κάτι πρωτόγνωρο και είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφεραν να βγάλουν εις πέρας την αποστολή τους. Βέβαια, είχαμε και την τύχη με το μέρος μας. Με τον Εθνικό παίξαμε πέντε φορές φέτος, οπότε ξέραμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά. Είχαμε σε εξαιρετική μέρα και τον τερματοφύλακα μας. 

Στο πρώτο παιχνίδι με τον Υδραϊκό δεν θα έχουμε τον φουνταριστό μας. Είμαστε αουτσάιντερ και πάλι παίζουμε μειονέκτημα έδρας. Εμένα μου αρέσει που δεν είναι φαβορί ο ΠΑΟΚ. Είναι εξωπραγματικό όλο αυτό που έχουμε πετύχει φέτος. Υπάρχει απόσταση μεγάλη με τις υπόλοιπες ομάδες που αγωνιζόμαστε. 

Η ομάδα μας αποτελείται από δικά της παιδιά και μέσα έχουμε ηλικίες 15 και 17 ετών που αγωνίζονται στην Α1 πόλο των ανδρών. Αυτά τα παιδιά θα είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ. Ελπίζω να κάνουμε την μεγάλη έκπληξη κόντρα και στον Υδραϊκό. Είμαστε κουρασμένοι από τα 17 ταξίδια που κάνουμε ανά δύο μέρες και οι παίκτες έχουν επιβαρυνθεί. Έχουμε κάνει ήδη ένα πλάνο για την επόμενη μέρα της ομάδας και οι συζητήσεις που έχω κάνει μέχρι στιγμής με την διοίκηση θεωρώ ότι θα συνεχίσω το έργο μου εδώ και τη νέα σεζόν. Θα έρθουν και άλλες επιτυχίες και στα μικρότερα τμήματα της ομάδας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.