Χατζηπαρασίδου: «Είναι τιμή μου που γράφω ιστορία με τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team28 Οκτωβρίου 2021

Η Μαρία Χατζηπαρασίδου μίλησε στο Metropolis 95.5 για το γεγονός ότι είναι, πλέον, η πρώτη σκόρερ της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ. «Γενικά τραγουδάω. Πιστεύω στις φωνητικές μου ικανότητες, αλλά τώρα είναι μεσημέρι και δεν θέλω να... τρομάξει ο κόσμος» ανέφερε, αρχικά, αστειευόμενη και συνέχισε:

«Σίγουρα είναι κάτι που με ικανοποιεί. Ήταν έκπληξη. Μου το ανακοίνωσαν στο ευρωπαϊκό ματς. Τον ΠΑΟΚ τον βλέπω σαν οικογένειά μου και νιώθω χαρούμενη. Είμαι σε ένα ομαδικό άθλημα και για να φτάσω μέχρι εδώ συνετέλεσαν πολλοί παράγοντες. Νιώθω καλά στο σύνολο, με βοηθάει η ομάδα. Είμαι μία αθλήτρια που με εξιτάρει να σκοράρω και όπως φαίνεται το κάνω καλά. Ασχολούμαι μόνο με αυτό, βιοπορίζομαι από το χάντμπολ. Είναι τιμή μου που γράφω ιστορία με τον ΠΑΟΚ. Βέβαια, δεν το... γιόρτασα. Μπορεί να είμαι χαρούμενη, αλλά από τη άλλη αποκλειστήκαμε από τη Ευρώπη.»

Για το γεγονός ότι αθλείται πολλές ώρες υπογράμμισε: «Γυμνάζομαι πολλές ώρες. Το κάνω και όταν δεν έχω χάντμπολ. Μου αρέσει να κάνω πράγματα που έχουν να κάνουν με άθληση», ενώ για το ενδεχόμενο να κάνει ραδιόφωνο σημείωσε: «Θα μου άρεζε γιατί... μιλάω πολύ. Είμαι αυθεντική και αυτό είναι, σίγουρα, στα πλεονεκτήματά μου.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.