Χατζηνικολάου: «Ο Ένινγκ έχει ομοιότητες με τον Ρεχάγκελ»

Metrosport Team29 Μαΐου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Χαζηνικολάου.

Ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε ότι είναι πολύ θετική εξέλιξη για τον Άρη η ανανέωση του συμβολαίου του Μίκαελ Ένινγκ. Επίσης θεωρεί ότι η τακτική του Γερμανού τεχνικού έχει ομοιότητες με εκείνη του Ότο Ρεχάγκελ.  

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Χατζηνικολάου:

Για το αν είναι θετική για τον Άρη η συμφωνία με τον Ένινγκ: «Συμφωνώ γιατί ήρθε χωρίς πολλές περγαμηνές και δικαίωσε τους ανθρώπους που τον έφεραν. Γνωρίζει τον Άρη και μπορεί να χτίσει τη νέα ομάδα για τι ξέρει που πονά. Είναι δουλευταράς και έβγαλε και την ομάδα στην Ευρώπη.

Τον γνωρίζει ο Χαριστέας από τη Γερμανία. Το καλό είναι ότι μπήκε αμέσως στην ελληνική νοοτροπία και είναι πλέον γνώστης και της κατάστασης του Άρη και του ελληνικού πρωταθλήματος. Είναι πολύ θετικό που τον έκλεισε ο Άρης».

Για το αν ο Ένινγκ θα πηγαίνει για το αποτέλεσμα ή και για θεαματικό ποδόσφαιρο: «Ο Ένινγκ έδειξε πως τον ενδιαφέρει πως τον αποτέλεσμα. Έχει ομοιότητες με τον Ρεχάγεκλ στην τακτική. Δούλευε πάνω σε αυτό και δικαιώθηκε. Όταν ο Άρης που ερχόταν από την πιο κάτω κατηγορία και έφτασε να διεκδικεί κάτι παραπάνω, ο Ένινγκ κέρδισε με το σπαθί του την παραμονή του».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.