Χατζηνικολάου: «Αποτυχία για τον φετινό Άρη η περσινή θέση»

Metrosport Team25 Αυγούστου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Χατζηνικολάου.

Ο έμπειριος προπονητής μίλησε για τον Άρη και τις μεταγραφικές του κινήσεις.

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Χατζηνικολάου δήλωσε:

Για τον φετινό Άρη: «Γνωρίζω τους παίκτες που πήρε, μπορούμε να πούμε ότι είναι πρωταθλητής των μεταγραφών του καλοκαιριού. Έχει ανεβάσει το επίπεδο της αγωνιστικής ικανότητάς του. Θεωρώ ότι με τις κινήσεις που έγιναν, στόχος των ανθρώπων του Αρή είναι να ξεφύγει από την 4η-5η θέση, να πετύχει κάτι παραπάνω. Με το μπάτζετ που έχει ο Άρης, θα είναι αποτυχία να έρθει η περσινή θέση».

Αν θα προκρινόταν ο Άρης επί της Αστάνα αν είχε αυτούς τους παίκτες: «Σίγουρα. Από ατυχία δεν πέρασε στην επόμενη φάση. Είχε πολύ καλή παρουσία στο «Βικελίδης» αλλά δέχτηκε στο τέλος το γκολ που ήταν καθοριστικό».

Αν οι πολλοί καλοί παίκτες αποτελέσουν ευχάριστο «πονοκέφαλο» για τον Μάντζιο: «Στην πορεία του πρωταθλήματος όλοι οι παίκτες χρειάζονται. Λίγο κάποιο ντεφορμάρισμα, λίγο κάποιοι τραυματισμοί, πρέπει να έχεις ρόστερ ώστε να μην αλλάζει η εικόνα αν λείπουν 2-3 παίκτες. Πλέον ο Άρης έχει πληθώρα παικτών».

Αν ο Άρης είναι χαμένος από την αναβολή της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος: «Ναι σίγουρα. Γιατί υπήρξε ενθουσιασμός από τον κόσμο. Ανέβασε το μπάτζετ, έγινε φόβητρο για άλλες ομάδες που θα έπρεπε να το εκμεταλλευτεί. Είναι σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας για την εποχή. Μόνο εμείς και η Αλβανία μείναμε ποδ. Για να έχουν οι μεγάλοι γεμάτο το πορτοφόλι τους όπως το θέλουν, βλάπτουν το ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.