Χατζηκυριάκος: «Ταιριάζει στην Πάφο ο Μουργκ - Ο Τσερίσεφ μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα της μεταγραφής»

Metrosport Team31 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Χάρης Χατζηκυριάκος.

Ο κύπριος δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Πάφου για την απόκτηση του Τόμας Μούργκ από τον Κυπριακό σύλλογο αλλά και το πως η Βαλένθια μπορεί να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή μακριά από την Κύπρο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε για τον ρόλο του προέδρου της Πάφου και τον Ιβάν Σαββίδη: «Φαίνεται ότι πως από τη στιγμή που βρίσκεται ο φίλος του Ιβάν Σαββίδη στην Πάφο, έχουν προσωπική σχέση και είναι ένας δισεκατομμυριούχος ο Σεργκέι Λομάκιν. Λίγο έλειψε παλαιότερα να έρθει ο Βαλακάρι στον ΠΑΟΚ για μία μεγαλύτερη προοπτική, με τον παίκτη να θέλει να φύγει τότε, ωστόσο πλέον θα ανανεώσει με την Πάφο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής είναι πολύ κοντά στη συμφωνία για τη μεταγραφή του Τόμας Μούργκ, ο οποίος ταιριάζει στις ανάγκες της ομάδας που ξεκίνησε το πρωτάθλημα, καθώς έχει ένα  κενό στη μεσοεπιθετική γραμμή, με καλές εκτελέσεις φάουλ και τελειώματα. Τις τελευταίες ώρες η Πάφος είναι ανάστατη καθώς υπάρχουν δύο διαθέσιμες θέσεις και έχουν συμφωνήσει ήδη με τον Ναμέ, αλλά με τον Μούργκ μπαίνει κάτι εντυπωσιακό καθώς υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Τσερίσεφ από τη Βαλένθια, κάτι που ισχύει ενώ στον σύλλογο βρίσκεται και ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Βαλένθια».

Ενώ υπογράμμισε: «Υπάρχει ενδιαφέρον για δανεισμό του ποδοσφαιριστή, ωστόσο όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες καθώς η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σήμερα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.