Χατζίδης: «Έκανε τη διαφορά ο Τζόλης, ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς... Ελληνες»

Metrosport Team28 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μηνάς Χατζίδης.

Ο βετεράνος Έλληνας ποδοσφαιριστής ανέφερε πως δεν παρακολουθεί πολύ το ελληνικό ποδόσφαιρο λόγω της έλλειψης Ελλήνων παικτών.

Ωστόσο τόνισε πως ο Χρήστος Τζόλης είναι ο ποδοσφαιριστής που κάνει τη διαφορά από τη νέα γενιά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μηνάς Χατζίδης:

Τι θυμάται από τον Ηρακλή: «Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις. Συναντήθηκα ξανά με ορισμένους συμπαίκτες που είχα και από τον Ολυμπιακό, γνώρισα και κάποια παιδιά πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ και του Άρη. Είδα τον Κωφίδη, τον Σαπάνη, τον Γκώνια, τον Καρκαμάνη, τον Λαγωνίδη, τον Μπορμπόκη, τον Δανιήλ Παπαδόπουλο, τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μιλάω για παλιά. Πολύ καλή ομάδα, πολύ δυνατοί παίκτες, είχαμε καταφέρει να παίξουμε και στο UEFA».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Γίνονται παράλογα πράγματα. Είναι κρίμα που δεν παίζουν πολλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές. Εγώ συνδέω το ελληνικό πρωτάθλημα με Έλληνες ποδοσφαιριστές και πλέον σπανίζουν. Και με τους διαιτητές το ίδιο. Αν είναι κάποιος να διαφθαρεί, δεν παίζει ρόλο η καταγωγή του. Δεν μου αρέσει να βλέπω γιατί δεν υπάρχουν Έλληνες και οι ξένοι δεν κάνουν τη διαφορά».

Ποιοι νέοι Έλληνες ποδοσφαιριστές του αρέσουν: «Δεν παρακολουθώ αρκετά το ελληνικό πρωτάθλημα. Όμως ο Τζόλης έκανε τη διαφορά γιατί μπήκε κατευθείαν στα βαθιά. Δεν μπορώ αν πω αν μπορεί να παίξει στο εξωτερικό. Θα πρέπει να τον δούμε αν πάρει μεταγραφή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.