Χατζηδιάκος για τα επεισόδια των οπαδών της Άλκμααρ: «Έτρεμε η οικογένειά μου»!

Metrosport Team19 Μαΐου 2023

Ο Παντελής Χατζηδιάκος δήλωσε αποτροπιασμένος μετά τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της Άλκμααρ στο φινάλε του ματς με τη Γουέστ Χαμ, περιγράφοντας τον τρόμο που έζησαν οι δικοί του άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονταν στην εξέδρα.

Τα επεισόδια των οπαδών της Άλκμααρ στιγμάτισαν τη ρεβάνς με τη Γουέστ Χαμ για τα ημιτελικά του Conference League. Μια ρεβάνς που ολοκληρώθηκε οδυνηρά για τους γηπεδούχους (0-1 στο 90+4') αλλά η οποία θα μνημονεύεται πλέον κυρίως για όσα συνέβησαν μετά το σφύριγμα της λήξης, όταν δεκάδες οπαδοί της AZ έφυγαν από την κερκίδα τους κι επιχείρησαν να επιτεθούν στο διάζωμα που βρίσκονταν φίλαθλοι και οι οικογένειες των παικτών των Χάμερς.

Αναπόφευκτα, τη δυσάρεστη αυτή εμπειρία αναγκάστηκε να βιώσουν και οι δύο Έλληνες διεθνείς της Άλκμααρ, Βαγγέλης Παυλίδης και Παντελής Χατζηδιάκος. Μετά τις δηλώσεις του πρώτου ο οποίος ενεπλάκη προσπαθώντας να ηρεμίσει το εξαγριωμένο πλήθος της ομάδας του, δηλώσεις παραχώρησε σε ολλανδική ιστοσελίδα και ο διεθνής στόπερ, ο οποίος εμφανίστηκε αποτροπιασμένος και αποκάλυψε πως στην ίδια κερκίδα που επιχειρήθηκε το «ντου» βρισκόταν η οικογένειά του, η οποία όπως δήλωσε «έτρεμε» καθώς εκτυλίσσονταν τα βίαια σκηνικά σχεδόν μπροστά τους.

«Είναι λυπηρό αυτό που συνέβη. Η οικογένειά μου ήταν εκεί πάνω. Είμαι σε επαφή μαζί τους και η κοπέλα μου μού είπε ότι έτρεμαν. Η Ελληνίδα γιαγιά μου ήρθε να με δει από τη Ρόδο αποκλειστικά για αυτό το παιχνίδι.

Δεν τους αποκαλώ καν υποστηρικτές μας. Είναι πολύ λυπηρό αυτό που έκαναν. Ό,τι κι αν συνέβη στο Λονδίνο, συνέβη, αυτό όμως που έγινε χθες δεν πρέπει να γίνεται. Πρέπει να πηγαίνεις στο γήπεδο για να παρακολουθήσεις ένα ματς και να στηρίξεις την ομάδα σου.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.