Χατζηδάκης για Άρη: «Ποιοτική ομάδα με βαθύ rotation-Θέλουμε την πρώτη μας νίκη»

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2025

Μαρούσι και Άρης διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την 3η αγωνιστική της Basket League, στο κλειστό του Αγίου Θωμά (18/10, 19:00), με στόχο την πρώτη νίκη τους στη φετινή σεζόν.

Ο Μάνος Χατζηδάκης, που την περασμένη χρονιά φόρεσε τη φανέλα του Άρη και φέτος αγωνίζεται με την ομάδα των Βορείων Προαστίων, μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση, κάνοντας την αγωνιστική του προσέγγιση.

Αρχικά ανέφερε: «Αν το εξετάσουμε ψυχρά, με βάση τα ρεκόρ και οι δυο ομάδες ξεκίνησαν με 0-2. Είναι προφανές ότι εμείς, που παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας ο οποίος πάντα μας στηρίζει, θέλουμε πολύ να κάνουμε την πρώτη μας νίκη. Έχουμε καλό υλικό, δουλεύουμε καθημερινά και πολύ σκληρά και νομίζω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Στο ξεκίνημα το πρόγραμμά μας ήταν δύσκολο και αισθάνομαι ότι αυτό που μας λείπει είναι να κάνουμε την πρώτη μας νίκη και να χτίσουμε πάνω σε αυτή και να πάρουμε ώθηση αγωνιστικά και κυρίως ψυχολογικά».

Για τον Άρη σχολίασε: «Είναι μια ποιοτική ομάδα με βαθύ rotation σε Έλληνες και ξένους».

Για το Μαρούσι σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν τέλος ανέφερε: «Πέρυσι ήταν μια περίεργη χρονιά με πολλούς τραυματισμούς. Η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος δείχνει να έχει φέρει έναν άλλο αέρα και περισσότερες απαιτήσεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.