Χατζηαποστόλου: «Δεν υπάρχει μέλλον χωρίς κεντρική διαχείριση - Γιατί δεν την πέρασε ο Αυγενάκης;»

Metrosport Team13 Αυγούστου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Χατζηαποστόλου.

Ο πρώην σύμβουλος της ΕΠΟ και νυν της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την πρόκριση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Μποέμιανς.

Μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Χατζηαποστόλου δήλωσε:

Για όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την έναρξη του πρωταθλήματος: «Αν δεν βρουν λύση θα παν σε αδιέξοδο. Και θα είναι ό,τι χειρότερο. Είμαι θιασώτης της κεντρικής διαχείρισης. Τώρα γιατί δεν το πέρασε στον νόμο ή την ολιστική μελέτη ο Αυγενάκης είναι άλλο ζήτημα. Δεν έχω μάθει κάτι συγκεκριμένο αλλά στη γενικότερη συμπεριφορά του υπουργού ότι έχει σχέσεις με ανθρώπους του Πειραιά. Για το ότι χάλασε η κεντρική διαχείριση δεν βοηθάει το ποδόσφαιρο. Η διαφορά στα έσοδα μια μεγάλης ομάδας με κεντρική διαχείριση θα είναι γύρω στις 200 χιλιάδες ευρώ. Είναι ντροπή να μην μπορούν να τα βρουν.

Αν λυθεί το θέμα με το καταστατικό θα έχουν σταθερή πορεία και θα ανεβεί η ανταγωνιστικότητα. Αν κάποιο απολαμβάνουν καρπούς, το βλέπουμε με τους αποκλεισμούς. Έτσι, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πάει ακόμα παρακάτω. Θα πρέπει να αφήσουν τους εγωισμούς. Χωρίς κεντρική διαχείριση δεν υπάρχει μέλλον».

Για τα τηλεοπτικά του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ θέλει την κεντρική διαχείριση αλλά δεν γνωρίζω παραπάνω πράγματα».

Για την απουσία του VAR στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων: «Είναι μια λάθος τακτική. Η UEFA έχει τρομερά έσοδα. Δεν μπορούν να βρεθούν λύσεις για να υπάρχει το VAR; Τα λάθη γίνονται και σε μεγάλους όχι μόνο σε μικρούς. Τα golden boys της UEFA τα κάνουν όλα. Οι απλοί υπάλληλοι παίρνουν περίπου 10 χιλιάδες. Οι «μεγάλοι» έχουν συμβάσεις, μπορεί να φτάνουν και 400 χιλιάδες οι απολαβές τους».

Για την επιστροφή του κόσμου: «Ενθουσιάστηκα. Είδα ότι οι φίλαθλοι μας συνεισέφεραν στην εμφάνιση και την πρόκριση. Χάρηκα που είδα την 8 ως αντικαταστάτρια της 4 με ενθουσιώδη κόσμο που έδινε ρυθμό. Όταν είναι γεμάτη η Τούμπα, και όχι μισογεμάτη όπως χθες, σε πιάνει ρίγος».

Αν μίλησε με τον Ιβάν Σαββίδη: «Όχι. Είναι θέμα του προέδρου, αυτός κανονίζει τα ραντεβού του».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Δεν είμαι Λουτσέσκου, αυτός αποφασίζει. Κατά την άποψή μου, η ομάδα θέλει αριστερό μπακ, ένα «δεκάρι», εξτρέμ και έναν γρήγορο παίκτη στο κέντρο. Τα έχει εντοπίσει ο κόουτς τα κενά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.