Χατζάρας: «Ο Μπούργος δεν εγκλωβίζεται σε ένα πλάνο - Πάνε στον Άρη τα ντέρμπι»

Metrosport Team21 Απριλίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Χατζάρας.

Ο έμπειρος τεχνικός που είχε περάσει και από τον Άρη μίλησε για τα όσα έχουν καταφέρει οι «κιτρινόμαυροι» στα ντέρμπι όπου έχουν επιδόσεις ρεκόρ με 20 κερδισμένους βαθμούς, το «μέταλλο» που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές του Χερμάν Μπούργος και τα όσα έχει αλλάξει ο Αργεντίνος με την άφιξη του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για τις επιδόσεις του Άρη στα ντέρμπι: «Ο Άρης όταν έχει χώρους είναι επικίνδυνη ομάδα, όπως συμβαίνει και στα ντέρμπι σε αντίθεση με τα παιχνίδια τα οποία παίζει απέναντι σε οργανωμένη άμυνα. Στα παιχνίδια που η αντίπαλη ομάδα παίζει κυριαρχικό παιχνίδι ο Άρης έχει το δυνατό του σημείο του να «χτυπάει» στους κενούς χώρους».

Για τα όσα έχει αλλάξει ο Μπούργος: «Στην εποχή που αντιμετώπιζε τη Λαμία είχε προβλήματα και στην ψυχολογία και γενικότερα. Ο Μπούργος αυτό που πιστεύουμε εμείς οι προπονητές, είναι ότι πρέπει η ομάδα να έχει και άλλα πλάνα και όχι να εγκλωβίζεται σε ένα σύστημα. Σε παιχνίδια που είχε το αποτέλεσμα, μπόρεσε με την αλλαγή συστήματος να κρατήσει το σκορ, κάτι που δεν έπρεπε να γίνει βέβαια στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ καθώς ο αντίπαλος έπαιζε με 10 ποδοσφαιριστές».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.