Χατζάρας: «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα για τον Άρη»

Metrosport Team13 Μαρτίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Χατζάρας, με τον έμπειρο προπονητή να μιλάει για την αγωνιστική εικόνα του Άρη και την πρόκληση που έχει να διαχειριστεί με τα ντέρμπι στα play - off, ενώ αναφέρθηκε και στον Βλάντιμιρ Νταρίντα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά, «Ξέρει τακτική, είναι από τις καλύτερες μεταγραφές που έχει κάνει».

Αρχικά ανέφερε για τον Άρη: «Ιδού η Ρόδος και ιδού το πήδημα, ο Άρης έχει μπροστά του 10 παιχνίδια για να βρει ένα σταθερό αγωνιστικό πρόσωπο και να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς. Ο Άρης έχει τη χαμηλότερη συγκομιδή σε ντέρμπι και τώρα θα χρειαστεί να ανταποκριθεί σε αυτό γιατί έχει 8 ντέρμπι. Το θέλω από το μπορώ είναι μεγάλη απόσταση και το παιχνίδι με τον Βόλο μπορεί να είναι ντέρμπι».

Ενώ πρόσθεσε: «Εύκολα ή δύσκολα ο Άρης θα βγει Ευρώπη, αλλά του χρόνου που θα βγουν τέσσερις στην Ευρώπη τι θα γίνει; Οι διεκδικητές του τίτλου θεωρούν ως κομβικά παιχνίδια τις αναμετρήσεις με τον Άρη καθώς αυτά θα κρίνουν τον τίτλο».

Για τον αντίπαλο που θα επέλεγε ως πρώτο για τα Play Off στον Άρη: «Πρώτη αγωνιστική για τον Άρη που έρχεται θετικό αποτέλεσμα , θα διάλεγα τον Βόλο για να πάρει μία διαφορά και να μπορέσει να κάνει διαχείριση στα επόμενα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.