Χατζάρας: «Δεν ψήνομαι με την επιστροφή Καμαρά - Θέλει δουλειά ο Άρης»

Metrosport Team18 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Χατζάρας, με τον έμπειρο προπονητή να μιλάει αναφορικά με την παρουσία του Μαντσίνι και το ενδεχόμενο αποχώρησης του από τον Άρη και μία ενδεχόμενη επιστροφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο Έλληνας προπονητής τοποθετήθηκε αναφορικά και με τον κορυφαίο για τον ίδιο ποδοσφαιριστή για αυτόν τον μήνα, Γιάννη Κωνσταντέλια ή Λουίς Πάλμα.

Αρχικά ανέφερε για τον ποιο ποδοσφαιριστή προτιμάει, Πάλμα ή Κωνσταντέλια: «Η σύγκριση αυτή είναι της στιγμής, είναι δύο ξεχωριστοί ποδοσφαιριστές και εγώ τρέφω ιδιαίτερη αγάπη για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, αλλά αυτό τον μήνα ο Πάλμα σκόραρε περισσότερο και εγώ πάω για αυτό τον μήνα με τα γκολ, αλλά εγώ πιστεύω ότι θα έχει την ευκαιρία του για τους επόμενους μήνες».

Για τη διαχείριση του Μαντσίνι, υπογράμμισε: «Τα εσωτερικά θέματα πρέπει να λύνονται χωρίς ανακοινώσεις, από τη στιγμή που θες να τον πουλήσεις, κάνεις πράγματα που δεν λέγονται, δίνεις τον ποδοσφαιριστή και πας παρακάτω. Αυτό είναι κακό για τον σύλλογο, γιατί μπορεί να το δει ο συμπαίκτης του και να πει '' και εμένα έτσι θα με κάνει'' . Οι ποδοσφαιριστές στις ομάδες συζητάνε, γιατί στον Άρη και στις περισσότερες ομάδες είναι παιδιά που έχουν μεγαλώσει έξω και εδώ έρχονται ως επαγγελματίες και πρέπει να προσέξεις να έχεις δυνατά αποδυτήρια».

Για τον Καμαρά, ανέφερε: «Ο Καμαρά είναι κάτι μεταξύ περιφερειακού και επιθετικού, είναι κάτι λίγο από όλα. Ο Φαν Χαλ είχε αναρωτηθεί για τον Τζιοβάνι, ''πες τε μου τη θέση παίζει''. Εγώ προσωπικά δεν ψήνομαι με την επιστροφή Καμαρά και για εμένα ο Μαντσίνι μπορεί να μην είναι απώλεια και μπορεί να βρει και αντικαταστάτη του. Ο Άρης θέλει πολύ δουλειά γιατί έχει μείνει πίσω και αυτός ο μήνας θα πρέπει να λειτουργήσει για να βελτιώσει αυτόν τον τομέα καθώς και να υπάρξουν ορισμένες προσθήκες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.