Χατζάρας: «Αποδυναμωμένος ο Άρης, χρειάζεται ενίσχυση»

Metrosport Team08 Ιουλίου 2021

Ο Γιώργος Χατζάρας μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τον Άρη, την προετοιμασία, τα φιλικά παιχνίδια και τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν ώστε να είναι σε θέση να περάσει την Αστάνα στο Conference League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν χρειάζεται κι άλλο φιλικό ο Άρης ως τον αγώνα με την Αστάνα:

«Για εμένα θα χρειαζόταν ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι. Θα το έβαζα περίπου πάνω από 7 ημέρες απόσταση από τον επίσημο αγώνα. Θα επέλεγα μια ομάδα πιο… μαλακή για αντίπαλο. Πιο αδύνατο αντίπαλο. Αυτή την εποχή καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη. Και το υλικό του Άρη δεν είναι τόσο μεγάλο όσο θα θέλαμε. Επομένως ένα ματς για να πάρουν ρυθμό, ένα παιχνίδι ακόμα».

Για την εικόνα του φετινού Άρη:

«Δεν έχω δει τον Άρη φέτος. Αυτά που πληροφορούμαστε, στο υλικό είναι πιο αποδυναμωμένος από πέρσι. Πρέπει να ενισχυθεί. Θα πάει στην Αστάνα αποδυναμωμένος και με το περσινό υλικό. Κάποια παιδιά δεν θα μπορέσουν να παίξουν. Σ’ αυτό το ματς που παίζεται οικονομική επιβίωση του Άρη, παίζονται πολλά».

Για το αν θα είναι έτοιμοι όσοι έρθουν να αγωνιστούν:

«Είναι αδιανόητο ομάδες με λεφτά να μην έχουν τώρα ολοκληρωμένο το υλικό τους. Κάνεις πασαλείμματα τώρα αν δεν έχεις ολοκληρωμένο υλικό. Προετοιμασία ναι αλλά με όλους παρόντες αν θέλεις να έχεις στόχους. Αν έχω χρήματα σαν ομάδα, πριν τελειώσω το Πρωτάθλημα πρέπει να έχω κλείσει τις μεταγραφές μου. Είναι λυπηρό για παράδειγμα για τον ΠΑΟΚ να έχει χρήματα και να μην έχει τελειώσει τις μεταγραφές του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.