Χασιώτης: «Γιατί να μην έβαζε ο ΠΑΟΚ τον Μιχαηλίδη με τον Ολυμπιακό;»

Metrosport Team06 Μαρτίου 2020

Ο Διονύσης Χασιώτης μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε για την παρουσία του Δημήτρη Πέλκα και το ρεκόρ του που απειλεί. Ο αρχηγός του Δικεφάλου έχει 37 συμμετοχές στον θεσμό του κυπέλλου, ενώ ο Διονύσης Χασιώτης 38. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι σπουδαίο κατόρθωμα να έχεις τόσες συμμετοχές στον ΠΑΟΚ. Η φετινή ομάδα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Ο Πέλκας στο τελευταίο παιχνίδι έδειξε ηγετικά χαρακτηριστικά και βοήθησε την ομάδα σε μία καλή απόδοση. Οι παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες και έχουν ικανότητες αξίζουν μία ευκαιρία παραπάνω για να δείξουν όσα δουλεύουν τόσα χρόνια».

Για τους Ελληνες παίκτες: «Οι Ελληνες παίκτες από τα προηγούμενα έτη άκουγαν την κριτική όταν δεν υπήρχαν θετικά αποτελέσματα. Στα άτυχα αποτελέσματα και όταν η ομάδα δεν παίρνει αυτό που θέλει συνήθως τα ακούνε οι Ελληνες παίκτες. Περσι η ομάδα είχε μία εξαιρετική χρονιά, αλλά είναι φυσικό να υπάρχει και ένα αρνητικό αποτέλεσμα και η κριτική του κόσμου».

Για τον Μιχαηλίδη: «Τον έχω δει σε κάποια παιχνίδια και τα παιδιά που δείχνουν ότι έχουν υπόβαθρο από τα προηγούμενα χρόνια. Ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι έβαλε έναν νεαρό τερματοφύλακα, γιατί ο ΠΑΟΚ να μην βάλει τον Μιχαηλίδη στον αγώνα των Play-Off; Υπάρχουν παιδιά με δυνατότητες και ταλέντο και πρέπει η Ελλάδα να ακολουθήσει το πρότυπο των ομάδων που χρησιμοποιούν νεαρούς παίκτες». 

Για τις δύο αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για πρωτάθλημα και κύπελλο: «Είναι μια διαφορετική εικόνα την οποία δεν μπορώ να ερμηνεύσω. Σε τέτοιους αγώνες πρέπει να διεκδικείς τη νίκη από το πρώτο λεπτό. Κάτι τέτοιο δεν έγινε στο πρωτάθλημα ενώ στο κύπελλο βγήκε το ένστικτο της επιβίωσης».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.