Χαριζακλής: Το λάθος του απόλυτου στο 3,25

Πέτρος Χαριζακλής18 Σεπτεμβρίου 2021

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Η στήλη της περασμένης εβδομάδας δεν πήγε και τόσο καλά, αφού δεν πέρασε ούτε η δυάδα ούτε το μονό. Πλησιάσαμε πολύ κοντά όμως με το διπλό της Ολομουτς που φάνηκε ότι είχε αξία, δεχόμενη το 3-3 στο 86’. Συνεχίζουμε όμως και πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει από το πρόγραμμα αυτού του σαββατοκύριακου.

Το πρώτο παιχνίδι που επέλεξα ήταν το Ριντ-ΒΑΚ Πέλετς.

Η Ριντ είναι ομάδα έδρας, δεν ενθουσιάζει με την απόδοσή της αλλά είναι αποτελεσματική. Παρέμεινε στην 3η θέση με 11 βαθμούς και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την συγκομιδή της. Η ΒΑΚ δεν κατάφερε να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της, αν και η εμφάνισή της δεν ήταν κακή. Έχει αρκετές απουσίες και ίσως επηρεαστεί. Η Ριντ έχει πάρει το απόλυτο των βαθμών μέχρι στιγμής εντός (9) και παρότι δεν παίζει καλά, είναι κυνική. Η ΒΑΚ δεν μπορεί να λύσει τα αμυντικά της προβλήματα. Το σετ έχει λάθος στα μάτια μου καθώς ο άσος θα έπρεπε να είναι φαβορί (ελαφρώς) και όχι αουτσάιντερ. Επιλέγω τον άσο λοιπόν στο 3,25.

Η επόμενη αναμέτρηση είναι μεταξύ Τσουκαρίτσκι και Σπαρτάκ Σουμπότιτσα από το πρωτάθλημα Σερβίας.

Η γηπεδούχος προέρχεται από «γκέλα» στην έδρα της Μλάντοστ, δίνοντας τον πρώτο βαθμό στην αντίπαλό της. Είναι στο πρώτο μισό της βαθμολογίας και θέλει να θυμηθεί το καλό της ξεκίνημα. Ενάμιση μήνας χωρίς νίκη εντός είναι αρκετό διάστημα για την Τσουκαρίτσκι. Παίζει κόντρα στη Σπαρτάκ Σουμπότιτσα που εντυπωσιάζει φέτος. «Τρέχει» ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων και βρίσκεται στην 5η θέση. Μετράει 7 g/g+over στα 8 επίσημα στο πρωτάθλημα, τα τρία ήταν εκτός σε ισάριθμα ματς. Οι μεταξύ τους συναντήσεις έχουν πάντα γκολ τα τελευταία χρόνια, στα 8 τελευταία έχουν φέρει 7 οver ανεξαρτήτως έδρας, εκ των οποίων τα 6 ήταν και g/g. Επιλογή μου λοιπόν το combo (g/g+over) που συνηθίζουν να φέρνουν οι δύο ομάδες, σε απόδοση 2,25.

Κλείνω τη στήλη με το Στουρμ Γκρατς-Βάτενς.

Η ομάδα του Γκρατς προέρχεται από ένα απαιτητικό παιχνίδι με τη Μονακό την Πέμπτη, έχασε με 1-0. Εδειξε να σέβεται υπερβολικά τη γαλλική ομάδα, έπαιξε αρκετά άμυνα και η μοναδική της μεγάλη ευκαιρία ήταν ένα δοκάρι στο τέλος του πρώτου μέρους. Δεν ήταν καλή στην τελική ενέργεια. Στο πρωτάθλημα τα πάει εξαιρετικά και λογικά θα ψάξει αντίδραση κόντρα στη Βάτενς. Η φιλοξενούμενη δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να κοντράρει τη Σάλτσμπουργκ, αν και δεν ήταν παιχνίδι που είχε υπολογίσει να πάρει βαθμούς. Εχασε με 1-3 και μετά από επτά αγωνιστικές παραμένει χωρίς τρίποντο. Η Στουρμ εντός έδρας είναι πανίσχυρη. Η Βάτενς ψάχνει ακόμη την πρώτη της νίκη και εκτός έδρας είναι σχετικά αδύναμη. Ο άσος είναι χαμηλά, με το over αγοράζεται δίχως τύψεις στο 2,05.

Μονό Σαββάτου

ΡΙΝΤ – ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ 1     3,25

Δυάδα ΣΚ

ΤΣΟΥΚΑΡΙΤΣΚΙ – ΣΠΑΡΤΑΚ ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣΑ G/G+OVER             2,25

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΣΒΑΡΟΦΣΚΙ ΒΑΤΕΝΣ 1+OVER    2,05

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.