Χαριζακλής: Το καλύτερο ποδόσφαιρο οι Ιταλοί

Πέτρος Χαριζακλής26 Ιουνίου 2021

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο να έχουμε. Τελειώνει και ο Ιούνιος και το Euro έχει φτάσει στη νοκ-άουτ φάση. Η φάση των ομίλων ολοκληρώθηκε και η αλήθεια είναι πως είδαμε πολύ όμορφα παιχνίδια. Στοιχηματικά δεν ήταν κάτι το τρομερό, ενώ τα φαβορί πέρασαν όλα, έστω και στην τελευταία αγωνιστική.

H πρώτη αναμέτρηση που θα μας απασχολήσει είναι από το σημερινό πρόγραμμα, ανάμεσα στην Ιταλία και την Αυστρία.

Οι Ιταλοί ομολογουμένως έχουν παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής, έχουν κάνει το 3x3 στον όμιλο χωρίς να δεχθούν γκολ, ξεκούρασαν παίκτες, ο Μαντσίνι έδωσε χρόνο συμμετοχής μέχρι και στον αναπληρωματικό Σιρίγκου ως αλλαγή οπότε όλα βαίνουν καλώς. Η Αυστρία με δύο νίκες τερμάτισε 2η, προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε νοκ-άουτ φάση και παρότι μπορεί να το παλέψει, δεν είναι σοβαρό εμπόδιο για τους Ιταλούς. Ο άσος πληρώνει λίγο, με Over 1,5 όμως φτάνει στο 1,85 καθώς δεν αποκλείω ένα 2-0.

Δεύτερο παιχνίδι, την Κυριακή ανάμεσα στην Ολλανδία και την Τσεχία.

Η Ολλανδία έκανε το 3x3 στον όμιλο και παρά τη γκρίνια που υπάρχει για τον Ντε Μπουρ που παίζει με τριάδα στην άμυνα, ο στόχος επετεύχθη. Τώρα με την κλήρωση κόντρα στους Τσέχους και στα προημιτελικά με Ουαλία ή Δανία, έχει στόχο τουλάχιστον την τετράδα. Τρομερή επιθετική γραμμή με Ντεπάι και Βέγκχορστ. Η Τσεχία προκρίθηκε ως 3η από τον όμιλο, αν και ξεκίνησε ιδανικά, πέτυχε τον στόχο της πρόκρισης και τώρα ό,τι κάνει θα είναι υπέρβαση. Τα τρία της ματς ήταν under, δείγμα ότι δεν ανοίγει τα παιχνίδια της. Η Ολλανδία μπορεί και στο χαμηλό τέμπο, πάμε στο combo (1+Under 4,5) που μας πληρώνει και στο 4-0 ή στο 3-1, σε απόδοση 1,93.

Κλείνουμε τη σημερινή στήλη, με το παιχνίδι της Τρίτης μεταξύ της Σουηδίας και της Ουκρανίας.

Οι Σουηδοί τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλο και αήττητοι και αυτά τα δύο γεγονότα αποτελούν από μόνα τους σημαντικά επιτεύγματα. Εδειξαν πως μπορούν να παίξουν και άμυνα και επίθεση και πως έχουν και καλές εναλλακτικές στον πάγκο. Η Ουκρανία κέρδισε μόνο τα Σκόπια στον όμιλο, ενώ με τους Ολλανδούς έδειξε καλούτσικη εικόνα. Καλύτερη ομάδα θεωρώ πως είναι οι Σουηδοί, πέρασαν μετά από 17 χρόνια τη φάση των ομίλων και τους άνοιξε η όρεξη για τους «8». Η νίκη των Σκανδιναβών πληρώνει 2,32.

Δυάδα

ΙΤΑΛΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ 1+OVER 1,5 1,85

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ 1+UNDER 4,5 1,93

Μονό

ΣΟΥΗΔΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ 1 2,32

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.