Χαριζακλής: Τα διπλά και το κουφάρι της Τέπλιτσε

Πέτρος Χαριζακλής27 Νοεμβρίου 2021

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Τελευταίο του Νοεμβρίου και φτάνουμε σταδιακά προς το τελευταίο κομμάτι του 2021. Την περασμένη εβδομάδα είχαμε επιστροφή πονταρίσματος στη Χράντετς Κράλοβε, όμως ο διασυρμός της ΒΑΚ μας στέρησε το ταμείο. Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει από το κουπόνι.

Ξεκίνημα από το Ζλιν-Μπάνικ Οστράβα, για το πρωτάθλημα Τσεχίας.

Η Ζλιν έχει αρχίσει να βελτιώνει την απόδοσή της και μπορεί να έχασε από τη Μλάντα, ωστόσο δείχνει πως μπορεί να τα πάει καλύτερα στη συνέχεια. Φτιάχνει ευκαιρίες και το μόνο που έχει να κάνει είναι να τις αξιοποιήσει. Η Μπάνικ έχει καλή παράδοση την τελευταία 4ετία στην έδρα της Ζλιν, όπου είναι αήττητη, και θα δώσει το τρίτο παιχνίδι της μέσα σε μια εβδομάδα. Μετράει έξι σερί g/g. Αν θέλει να παραμείνει σε τροχιά πλέι οφ η Μπάνικ θα πρέπει να κερδίσει, το διπλό καλοπληρώνει (2,12).

Συνεχίζουμε στην Τσεχία και πάμε στο «Στρελέτσκι», όπου η Μπουντεγιόβιτσε υποδέχεται τη Σλοβάτσκο.

Η γηπεδούχος προέρχεται από δύο αρνητικά αποτελέσματα. Εχασε πρώτα στην Πράγα από την Μποέμιανς (3-1) και στη συνέχεια αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Ολομουτς για το Κύπελλο Τσεχίας, μεσοβδόμαδα. Από την άλλη, η Σλοβάτσκο είναι σε εξαιρετική κατάσταση και προέρχεται από 4άρα στην Σπάρτα. Το σερί της έφτασε τους οκτώ αγώνες αήττητη. Παίζει καλό ποδόσφαιρο και το τελευταίο δίμηνο έχει αρχίσει και είναι περισσότερο αποτελεσματική. Η Σλοβάτσκο έχει την ψυχολογία και το διπλό πληρώνει 2,02.

Μεταφερόμαστε στην Αυστρία, όπου η Χάρτμπεργκ υποδέχεται τη Λίντσερ.

Η Χάρτμπεργκ προέρχεται από ήττα εκτός έδρας (1-0 από τη Ριντ) και φέτος τα εντός έδρας παιχνίδια δεν είναι το φόρτε της. Εχει 2-3 ποδοσφαιριστές αμφίβολους που έγιναν αλλαγή στο τελευταίο παιχνίδι. Η Λίντσερ είναι μια διπρόσωπη ομάδα. Παίζει καλό ποδόσφαιρο, φτιάχνει ευκαιρίες αλλά δεν παίρνει βαθμούς στο πρωτάθλημα. Τελευταία «αυτοκτονία» το 3-3 στην έδρα της Στουρμ, αν και βρέθηκε με 0-3 μπροστά στο 36’. Την Πέμπτη πήρε τεράστιο διπλό στο Ισραήλ κόντρα στη Μακάμπι με καλή εμφάνιση και «κλείδωσε» την πρωτιά στον όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ. Αυτή η νίκη μπορεί να της δώσει την ψυχολογία και το διπλό της πληρώνει κοντά στις δύο μονάδες (1,91).

Επιστρέφουμε στην Τσεχία και κλείνουμε την στήλη με το Σλάβια Πράγας-Τέπλιτσε.

Σε εξαιρετική κατάσταση παραμένει η Σλάβια που διέλυσε τη Γιάμπλονετς (5-0) και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Την Πέμπτη παραχώρησε 2-2 στη Φέγενορντ και έχασε την ευκαιρία να σφραγίσει την πρόκριση στην Ευρώπη. Είναι αήττητη στα 57 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος. Η Τέπλιτσε προέρχεται από πέντε συνεχόμενες ήττες, έχασε στο εξάποντο από την Παρντούμπιτσε, και βρίσκεται 11 αγωνιστικές μακριά από τα τρίποντα. Δεν έχει διπλό στις 17 τελευταίες εξόδους της. Η Σλάβια είναι πανίσχυρη στην έδρα της, θέλει να αντιδράσει μετά το 2-2 στην Ευρώπη και μπορεί να διασύρει το κουφάρι της Τέπλιτσε. Ούτε στη φυλακή δεν παίζεται ο άσος, πάμε στο ασιατικό χάντικαπ (-2,5) σε απόδοση 2,01.

Δυάδα Σαββάτου

ΖΛΙΝ – ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ 2                2,12

ΤΣΕΣΚΕ ΜΠΟΥΝΤΕΓΙΟΒΙΤΣΕ – ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ 2               2,02

Δυάδα Κυριακής

ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ – ΛΙΝΤΣΕΡ 2     1,91

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΤΕΠΛΙΤΣΕ 1 (-2,5 AH)    2,01

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.