Χαριζακλής: Σοβαρή για τον τίτλο

Πέτρος Χαριζακλής25 Φεβρουαρίου 2023

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Αποχαιρετάμε σιγά σιγά και τον Φεβρουάριο και σταδιακά μπαίνουμε στο πιο δυνατό κομμάτι της σεζόν. Στις τελευταίες αγωνιστικές πριν τα πλέι οφ ή χωρίς (αναλόγως του πρωταθλήματος), με τις ομάδες να προσπαθούν να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει. Στην τελευταία στήλη είχαμε 3/5 περασμένες επιλογές, όμως μόνο μία δυάδα πέρασε και έτσι δεν είχαμε θετικό πρόσημο. Πάμε να δούμε τι έχουμε κρατήσει από το πρόγραμμα αυτού του σαββατοκύριακου.

Ξεκίνημα από τη Σλοβακία, και το Ντουνάισκα Στρέντα-Σκάλιτσα.

Η γηπεδούχος πήρε επαγγελματική νίκη και σε συνδυασμό με την «γκέλα» της Σλόβαν, μείωσε τη διαφορά της από την κορυφή στον πόντο. Παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα εδώ και 13 αγωνιστικές (από τον περασμένο Αύγουστο). Στο γήπεδό της είναι πάντα ισχυρή (8-1-1) και δεν θέλει απώλειες πριν τα πλέι οφ για να διεκδικήσει στα ίσια τον τίτλο. Η Σκάλιτσα πήρε μια σημαντική νίκη επί της ανταγωνίστριας για την παραμονή Μίκουλας, αύξησε τη διαφορά τους στους δέκα βαθμούς αλλά το έργο της είναι δύσκολο κόντρα στη Ντουνάισκα. Ο άσος δικαιολογημένα πληρώνει λίγο, όμως με το χαμηλότερο δυνατό combo (over 1,5) μας δίνει το αξιοπρεπέστατο 1,95 που μπαίνει στις επιλογές μου.

Συνεχίζουμε στη Σερβία, με το Μπάτσκα Τόπολα-Σπαρτάκ Σουμπότιτσα.

Η Μπάτσκα Τόπολα προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, εντός είναι πανίσχυρη (έχει χάσει μόνο από Παρτιζάν και Νόβι Παζάρ) και θέλει να μαζέψει όσους περισσότερους πόντους γίνεται και να αυξήσει τη διαφορά της από τους διώκτες της στη μάχη της Ευρώπης. Η Σπαρτάκ μετά τη διακοπή μετράει τρεις ήττες, στην τελευταία σκόραρε βέβαια. Ωστόσο εκτός έδρας είναι τραγική (1-2-8) και μόλις δύο γκολ ενεργητικό. Προβάδισμα στον χαμηλό άσο, αλλά επειδή δεν ξεφεύγουν τα παιχνίδια της Μπάτσκα Τόπολα θα πάρω και το συνδυαστικό under 3,5 για καλύτερη απόδοση στο 2,12.

Μεταφερόμαστε στην Πορτογαλία και στη μάχη των νησιών, μεταξύ Μαρίτιμο και Σάντα Κλάρα.

Σε κακή βαθμολογική κατάσταση και οι δύο, μάχονται για την παραμονή στην κατηγορία. Η Μαρίτιμο παρά τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες της, προσπαθεί, φτιάχνει ευκαιρίες και σκοράρει αλλά στις λεπτομέρειες δεν βρίσκει βαθμούς. Η Σάντα Κλάρα βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, με οκτώ διαδοχικά ματς χωρίς νίκη. Μακριά από τις Αζόρες με το ζόρι σκοράρει (3 γκολ) πόσο μάλλον για να κερδίσει (1-2-7). Δεν έχουν περιθώρια για να παίξουν άμυνα, πάμε με το καλοπληρωμένο over στο 2,27.

Κλείνουμε τη στήλη, με το Μπάνικ Οστράβα-Χράντετς Κράλοβε.

Δεύτερη διαδοχική ήττα για την Μπάνικ που με αυτά που κάνει στο τέλος όχι δεν θα μπει στην εξάδα, αλλά θα πρέπει να παίξει και στα πλέι άουτ. Συνεχίζει να παίζει επιθετικά, της λείπει ο Αλμάσι (φορ) που τον περιμένουν πως και πως να γυρίσει και έχει κάποιες πιθανότητες να παίξει. Είναι ομάδα με πολλά Over (15/20) και μάλιστα με τον Χάπαλ στον πάγκο της έχει 8/9 και επτά από αυτά ήταν και g/g. Η Χράντετς δεν είναι καλά, έχασε για δεύτερη φορά εντός στο 2023 και ψάχνει για αντίδραση. Μακριά από την έδρα της παίζει πιο επιθετικά και έτσι δικαιολογούνται τα 7 Over στις 9 φετινές εξόδους της. Ανοιχτό παιχνίδι περιμένω κυρίως βάση του στυλ παιχνιδιού της Μπάνικ, καλοπληρώνει το over στο 1,90.

Δυάδα combo

ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ – ΣΠΑΡΤΑΚ ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣΑ 1+Under 3,5 2,12

ΝΤΟΥΝΑΪΣΚΑ ΣΤΡΕΝΤΑ – ΣΚΑΛΙΤΣΑ 1+Over 1,5 1,95

Δυάδα ΣΚ

ΜΑΡΙΤΙΜΟ – ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ Over 2,27

ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ – ΧΡΑΝΤΕΤΣ ΚΡΑΛΟΒΕ Over 1,90

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.