Χαριζακλής: Προχωράνε με νίκες πριν τη σύγκρουση

Πέτρος Χαριζακλής08 Μαΐου 2021

Καλημέρα σε όλους και Χριστός Ανέστη. Ελπίζω όλοι να περάσατε όμορφα τις Αγιες μέρες του Πάσχα, να είδατε τους αγαπημένους σας ανθρώπους και να διασκεδάσατε. Ο Μάιος ήδη έχει μπει και πλησιάζουμε προς το τέλος των πρωταθλημάτων. Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει για αυτή την εβδομάδα.

Ξεκίνημα από την Αυστρία όπου στα πλέι άουτ, η Αλταχ υποδέχεται την Αούστρια.

Η Αλταχ δεν είναι σε καλή κατάσταση, συμπλήρωσε τέσσερα ματς μακριά από τα τρίποντα και ξέρει πως ό,τι πάρει κόντρα στην Αούστρια θα είναι έξτρα. Το θέμα της παραμονής της είναι σε καλά επίπεδα, αφού είναι στο +3 από την ουρά και όλα θα κριθούν στα επόμενα τρία παιχνίδια. Η Αούστρια είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, ξεκουράστηκε κιόλας και θέλει να παραμείνει στο κατόπι της Χάρτμπεργκ πριν την υποδεχθεί την Τρίτη στην εμβόλιμη αγωνιστική, εκεί όπου θα κριθεί αν τελικά αυτές τις δύο θα διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η ομάδα της Βιέννης έχει αφήσει πίσω της τα προβλήματα και μπορεί να πάρει τη νίκη, το διπλό στο 2,18 αγοράζεται χωρίς τύψεις.

Το δεύτερο παιχνίδι από τα πλέι άουτ, είναι το Χάρτμπεργκ-Ριντ.

Η γηπεδούχος είναι σε εξαιρετική κατάσταση με πέντε ματς αήττητη και χρειάζεται επειγόντως τη νίκη για να παραμείνει τουλάχιστον στο +2 από την Αούστρια για να παίξει την Τρίτη για δύο αποτελέσματα. Η Ριντ έχει σχεδόν εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία αφού είναι στο +8 από την ουρά, θεωρητικά προλαβαίνει να διεκδικήσει και την 8η θέση αλλά δεν είναι αυτός ο στόχος της. Την περιμένω πιο χαλαρή, παρότι είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στη διαδικασία. Ο άσος της Χάρτμπεργκ καλοπληρώνει (1,98) και θα τον επιλέξω.

Τέλος, κλείνω τη σημερινή στήλη με ένα παιχνίδι την Κυριακή από το πρωτάθλημα Τσεχίας ανάμεσα στην Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε και την Παρντούμπιτσε.

Η Μπουντεγιόβιτσε την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε την Πρίμπραμ εκτός έδρας και κατάφερε να σπάσει το αρνητικό σερί δέκα αγώνων που είχε αλλά είναι αδιάφορη βαθμολογικά, έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Η εικόνα της στο γήπεδο δείχνει πως θέλει να τελειώνει αυτή η χρονιά. Αντιθέτως, η Παρντούμπιτσε δείχνει πολύ καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο παρότι και αυτή δεν έχει κάποιο βαθμολογικό στόχο. Δεν κινδυνεύει να πέσει αλλά ούτε και προλαβαίνει να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Παρόλα αυτά παλεύει όλα τα παιχνίδια, είναι αήττητη εδώ και 7 ματς και έχει κάνει αρκετές κηδείες σε ομάδες με κίνητρο. Το διπλό της κακώς προσφέρεται ως αουτσάιντερ (2,93) και θα το βάλω στις επιλογές μου.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Δυάδα Σαββάτου

ΑΛΤΑΧ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ 2                2,18

ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ – ΡΙΝΤ 1    1,98

Μονό Κυριακής

ΤΣΕΣΚΕ ΜΠΟΥΝΤΕΓΙΟΒΙΤΣΕ – ΠΑΡΝΤΟΥΜΠΙΤΣΕ 2      2,93

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.