Χαριζακλής: Οι έδρες και τα λάθη στα σετ

Πέτρος Χαριζακλής28 Αυγούστου 2021

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Για μια ακόμη χρονιά τα λέμε από αυτήν εδώ τη γωνία, αφού επέστρεψαν όλοι από τις άδειές τους. Οσοι με γνωρίζετε, ξέρετε πως προτείνω σημεία με αξία, ακόμη και φαβορί, αλλά όχι σε εξευτελιστικές αποδόσεις. Τα πρωταθλήματα που ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια έχουν ξεκινήσει, βρίσκονται μεταξύ 5-6ης αγωνιστικής και υπάρχει μια καλή φόρμα στις ομάδες. Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει.

Το πρώτο παιχνίδι είναι ανάμεσα σε Μπάνικ και Μλάντα από το πρωτάθλημα Τσεχίας.

Αναμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η Μπάνικ μετά τον διασυρμό της από την Σλάβια, στην πρώτη της κακή εμφάνιση φέτος. Εντός έδρας είναι ισχυρή και παίρνει δύναμη από τον κόσμο της. Μέχρι στιγμής έχει δείξει καλή εικόνα και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Η Μλάντα έχει κάνει καλό ξεκίνημα και βρίσκει εύκολα δίχτυα. Προέρχεται από νίκη με 3-1 επί της Τέπλιτσε και εκτός έδρας σκοράρει πολύ συχνά. Εβγαλε αρκετά δύσκολο πρόγραμμα και η διακοπή θα της κάνει καλό για να δέσει. Ο άσος της Μπάνικ στο 2,25 με ικανοποιεί και τον βάζω στις επιλογές μου.

Παραμένουμε στην Τσεχία, για το Ολομουτς-Γιάμπλονετς.

H Ολομουτς παίζει φουλ επίθεση και έχει παρασύρει κάθε αντίπαλο στο στυλ της. Είναι χαρακτηριστικό πως τα παιχνίδια της έχουν τουλάχιστον 3-4 γκολ. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο αλλά κάποιες στιγμές θα πρέπει να προσέξει και την άμυνα, αν θέλει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από μια εύκολη παραμονή. Η Γιάμπλονετς πήρε δεύτερη νίκη την Πέμπτη επί της Ζίλινα στο Κόνφερενς Λιγκ και προκρίθηκε για πρώτη φορά σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μέσω προκριματικών. Ο Ράντα έβαλε βασικούς για να αποφύγει οποιαδήποτε έκπληξη, οπότε περιμένω να βγάλουν κούραση οι παίκτες του. Ο άσος της Ολομουτς είναι κάτι παραπάνω από αποδεκτός στο 2,40.

Το τρίτο παιχνίδι είναι από το πρωτάθλημα Σερβίας, μεταξύ Νάπρεντακ και Βοϊβοντίνα.

Η γηπεδούχος είναι ομάδα έδρας και φαίνεται αυτό στο γεγονός πως έχει 9 βαθμούς σε 5 ματς και όλοι είναι εντός. Γενικά μετράει 7 διαδοχικές νίκες εντός έδρας στο πρωτάθλημα, δείγμα πως είναι η δύναμή της το «Στάντιον Μλάντοστ». Η Βοϊβοντίνα προέρχεται από νίκη επί της Νόβι Παζάρ, έφτασε τα τρία ματς χωρίς ήττα ωστόσο είναι εκτός τετράδας, ούσα επηρεασμένη από τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις που έληξαν πριν δύο εβδομάδες. Εκτός έδρας δεν κερδίζει εύκολα, αν και στο Κρούσεβατς μετράει δύο διαδοχικά διπλά την τελευταία διετία. Ο άσος δεν θα έπρεπε να βρίσκεται τόσο ψηλά (3,05) και θα ρισκάρω.

Μονό Σαββάτου

ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ – ΜΛΑΝΤΑ ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ 1   2,25

Μονά Κυριακής

ΣΙΓΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ – ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ 1   2,40

ΝΑΠΡΕΝΤΑΚ – ΒΟΊΒΟΝΤΙΝΑ 1    3,05

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.