Χαριζακλής: Με ανεβασμένη ψυχολογία για ιδανικό φινάλε

Πέτρος Χαριζακλής12 Νοεμβρίου 2022

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Φτάσαμε στο τελευταίο σαββατοκύριακο των πρωταθλημάτων πριν το Μουντιάλ και οι ομάδες προετοιμάζονται σιγά σιγά για την πρωτοφανή διακοπή εν μέσω χειμώνα. Την περασμένη εβδομάδα από τις δύο δυάδες, πέρασε η μία και τουλάχιστον είχαμε ένα μικρό κέρδος. Πάμε να δούμε τι έχουμε κρατήσει για σήμερα και αύριο.

Ξεκινάμε με το Μπάνικ Οστράβα-Μποέμιανς από την Τσεχία.

Η Μπάνικ μετράει έξι διαδοχικές εντός έδρας νίκες επί της Μποέμιανς, σε θέμα προϊστορίας. Ωστόσο προέρχεται από ήττα από τη Σλάβια και φέτος στην έδρα της είναι ή του ύψους (4 νίκες) ή του βάθους (4 ήττες). Φέρνει οκτώ σερί over εντός. Η Μποέμιανς έχει ψυχολογία μετά το πρώτο τρίποντο εντός έδρας και μάλιστα με ανατροπή. Τα παιχνίδια της έχουν γκολ, μετράει 6 σερί g/g και φέτος εκτός έδρας είναι εξαιρετική (5-1-1). Όλα αυτά συνηγορούν σε ένα παιχνίδι με πολλά τέρματα. Το απλό over όμως δεν μου αρέσει και θα ρισκάρω με το over 3,5 σε απόδοση 2,65 με την ελπίδα να έχουμε ανάλογο σκορ με τον πρώτο γύρο (3-3).

Συνεχίζουμε την περιήγησή μας με την Πορτογαλία, όπου την Κυριακή η Γκιμαράες υποδέχεται την Μαρίτιμο.

Η Γκιμαράες μετράει 5 διαδοχικές εντός έδρας νίκες επί της Μαρίτιμο. Μεσοβδόμαδα η γηπεδούχος χρειάστηκε την παράταση για να κάμψει την αντίσταση της Βιζέλα στο Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα τα πηγαίνει αρκετά καλά παρά την ήττα της περασμένης εβδομάδας από τη Σπόρτινγκ. Εντός έδρας είναι δυνατή και δέχεται δύσκολα γκολ. Η Μαρίτιμο είναι βελτιωμένη τελευταία, δέχεται δύσκολα και έχει μαζέψει όλους τους βαθμούς της τον τελευταίο μήνα. Ωστόσο εκτός έδρας δέχεται με ευκολία γκολ (18 γκολ παθητικό). Η δυναμική του «Αφόνσο Ενρίκες» με οδηγεί στα αριστερά και ανεβάζω λίγο την δυσκολία με το ασιατικό -1 σε απόδοση 2,27.

Κλείνουμε τη στήλη, με το Ζλιν-Σλάβια Πράγας.

Η Ζλιν πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της εκτός έδρας τη φετινή χρονιά την τελευταία αγωνιστική αλλά και πάλι έμεινε με άδεια χέρια. Παραμένει χωρίς διπλό φέτος (μαζί με την Μπάνικ) αλλά και γενικότερα από τον Αύγουστο του 2021. Εντός βελτιώνεται αλλά εξαρτάται από τον αντίπαλο. Η Σλάβια προέρχεται από εύκολη νίκη επί της Μπάνικ και θέλει να κάνει ιδανικό φινάλε στο πρωτάθλημα κόντρα στη Ζλιν με την οποία έχει καλή παράδοση. Περιμένω μια ευρεία νίκη της Σλάβια. Θα αγοράσω το διπλό με ασιατικό (-1,5) χάντικαπ σε απόδοση 2,18.

Μονό Σαββάτου

ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ Over 3,5 2,65

Δυάδα Κυριακής

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ 1 (-1 ΑΗ) 2,27

ΖΛΙΝ – ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ 2 (-1,5 AH) 2,18

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.