Χαριζακλής: Για το απόλυτο τα φαβορί

Πέτρος Χαριζακλής19 Ιουνίου 2021

Καλημέρα σε όλους και καλό ΠΣΚ να έχουμε. Μια εβδομάδα συμπληρώθηκε χθες για το Euro 2020 και αν μη τι άλλο έχουμε δει ωραία παιχνίδια, όμορφα γκολ και φυσικά το καλύτερο όλων. Κόσμο στα γήπεδα! Επιτέλους δηλαδή! Η στήλη δεν τα πήγε τόσο καλά την περασμένη εβδομάδα, 2/3 στην τριάδα και 0/2 στη δυάδα. Πάμε όμως παρακάτω και να δούμε τι έχουμε επιλέξει.

Ξεκινάμε από το σημερινό παιχνίδι μεταξύ Ουγγαρίας και Γαλλίας.

Το πάλεψε για 84 λεπτά η Ουγγαρία αλλά υπέκυψε στην πρεμιέρα κόντρα στην Πορτογαλία. Κάτι αντίστοιχο θα προσπαθήσει να κάνει και τώρα κόντρα στους Γάλλους, οι οποίοι όμως έχουν περισσότερη επιθετική ποιότητα. Η ομάδα του Ντεσάμπ μπήκε με το δεξί (1-0 τη Γερμανία) και με νίκη φτάνει στο απόλυτο του ομίλου (μέχρι στιγμής). Ουσιαστικά εξασφαλίζει την πρόκριση και μάλλον και την πρωτιά στον όμιλο. Λογικά θα βρει λιγότερους χώρους σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στους Γερμανούς, οπότε το διπλό με under 3,5 σε απόδοση 1,85 έχει λογική ως επιλογή. Κάτι σε 0-2 ή 0-3 περιμένω.

Η δεύτερη αναμέτρηση είναι αυτή ανάμεσα σε Ιταλία και Ουαλία την Κυριακή.

Οι Ιταλοί με ωραίο ποδόσφαιρο και δύο τριάρες είναι πρώτοι στον όμιλο και μόνο αν ηττηθούν από τους Ουαλούς θα χάσουν την πρώτη θέση. Ο Μαντσίνι ίσως κάνει προσεκτικό ροτέισον γιατί η χρονιά ήταν απαιτητική για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές. Η Ουαλία ακόμη και με ήττα θα προκριθεί, έστω και ως 3η, γι΄αυτό και θα παίξει χωρίς άγχος. Η ομάδα του Πέιτζ έδειξε πως είναι επικίνδυνη και μπορεί να πετύχει ένα γκολ, αν και η Ιταλία έχει τρομερό σερί με μηδέν παθητικό. Ανάμεσα στο g/g και το over, διαλέγω το δεύτερο σε εξαιρετική απόδοση (2,18).

Την Δευτέρα, τα Σκόπια υποδέχονται τυπικά την Ολλανδία, αφού το παιχνίδι διεξάγεται στο Αμστερνταμ.

Τα Σκόπια έχασαν και από την Ουκρανία και ολοκληρώνουν την παρουσία τους στην τελική φάση. Θέλουν να κάνουν μια καλή εμφάνιση κόντρα στους «οράνιε» και να σκοράρουν όπως έκαναν στα άλλα δύο ματς. Η Ολλανδία θέλει να πάρει και τρίτη νίκη αν και με ισοπαλία θα είναι πρώτη. Λογικά ο Ντε Μπουρ θα ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς, αλλά η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Το παιχνίδι αναμένεται ανοιχτό όπως και τα άλλα δύο των Ολλανδών, πάμε με τη νίκη τους σε συνδυασμό με το over σε απόδοση 1,82.

Κλείνουμε τη σημερινή στήλη, με το Τσεχία-Αγγλία που διεξάγεται στο Λονδίνο την Τρίτη.

Η αλήθεια είναι πως την ώρα που γράφω αυτή τη στήλη δεν γνωρίζω τι έχει γίνει στα παιχνίδια της Παρασκευής. Οι Τσέχοι κέρδισαν τους Σκωτσέζους και λογικά χρειάζονται ένα βαθμό είτε κόντρα στην Κροατία είτε κόντρα στην Αγγλία για να πάρουν την πρόκριση. Γνωρίζουν την Αγγλία ως αντίπαλο αφού την αντιμετώπισαν στα προκριματικά. Οι Αγγλοι κέρδισαν και αυτοί στην πρεμιέρα, λογικά θα έχουν κερδίσει και τη Σκωτία την Παρασκευή οπότε το παιχνίδι θα είναι πιο χαλαρό γι΄αυτούς. Η επιθετική ποιότητα και των δύο ομάδων σε συνδυασμό με την πιθανή όχι και τόσο μεγάλη ανάγκη για βαθμούς, ίσως μας δώσει καλύτερο θέαμα. Ετσι το g/g σε απόδοση 1,93 μου αρέσει και μπαίνει στις επιλογές μου.

Δυάδα combo

ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ 2+Under 3,5 1,85

ΣΚΟΠΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ 2+Over 1,82

Δυάδα με γκολ 

ΙΤΑΛΙΑ – ΟΥΑΛΙΑ Over 2,18

ΤΣΕΧΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ G/G 1,93

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.