Χαριζακλής: Εξωπραγματική απόδοση σε G/G

Πέτρος Χαριζακλής04 Δεκεμβρίου 2021

Καλησπέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. Καλό μήνα να έχουμε. Στην τελευταία στήλη δεν τα πήγαμε καλά, μόνο η Σλάβια πέρασε, όμως το αφήνουμε πίσω μας και πάμε να δούμε τα φρέσκα που υπάρχουν στο πρόγραμμα.

Ξεκινάμε από την Αυστρία, όπου η Βάτενς υποδέχεται την Αούστρια Κλάγκενφουρτ.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την γηπεδούχο. Μετράει 11 goal/goal στα 12 τελευταία εντός, φέρνει 10/16 over συνολικά 4/8 over εντός. Η Αούστρια Κλάγκενφουρτ είναι σε τρομερή κατάσταση, προερχόμενη από τη σπουδαία νίκη της επί της πρωταθλήτριας Σάλτσμπουργκ (2-1). Μετράει 9/16 over συνολικά και 5/8 εκτός. Βάτενς και Κλάγκενφουρτ παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, αναμένουμε να δούμε γκολ και θέαμα. Επιλογή το over 3 με ασιατικό χάντικαπ σε απόδοση 2,09.

Συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα Σλοβακίας για το Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε-Ρουζόμπεροκ.

Επέστρεψε στις νίκες η γηπεδούχος μετά από πέντε σερί ήττες. Κέρδισε με γκολ στο 89’ τη νεοφώτιστη Λιπτόφσκι Μίκουλας. Εντός είναι ή του ύψους ή του βάθους, αφού έχει 4 νίκες-4 ήττες. Η Ρουζόμπεροκ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Η μοναδική της ήττα εδώ και 9 ματς είναι εκτός από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Εχει εξαιρετική συγκομιδή μακριά από το σπίτι της (4-3-1) με 15 βαθμούς. Θα της λείψει ο αρχισκόρερ της, Ρεγκάλι (φορ, 7 γκολ). Το διπλό της Ρουζόμπεροκ πληρώνει 2,20 και έχει μεγάλη αξία, αφού το περίμενα κάτω από 1,80.

Μεταφερόμαστε στη Σερβία, για το Νάπρεντακ-Ερυθρός Αστέρας.

Αποκλείστηκε στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα η Νάπρεντακ από τη Ραντ (ομάδα δεύτερης κατηγορίας), ωστόσο στο πρωτάθλημα τα πηγαίνει πολύ καλά. Εχει μόλις μια ήττα στα έξι τελευταία, ενώ εντός έχει σκοράρει στα 8/9 παιχνίδια. Ο Ερυθρός Αστέρας είχε κι εκείνος μεσοβδόμαδη υποχρέωση, σε εξ αναβολής παιχνίδι κόντρα στη Βόζντοβατς. Αυτή ήταν η έκτη διαδοχική νίκη του σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός έδρας στο πρωτάθλημα τα πάει εξαιρετικά (7-1-1) έχοντας κρατήσει μόνο δύο φορές ανέπαφη την εστία του (7/9 g/g). Το g/g πληρώνει το εξωπραγματικό 3,10 και αποφάσισα να το επιλέξω και ας λήξει και 0-5.

Πάμε στην Τσεχία, όπου η Μπάνικ υποδέχεται τη Μπουντεγιόβιτσε.

Η γηπεδούχος άφησε βαθμούς στην έδρα της Ζλιν (2-2). Ευτυχώς είχε αυτή την εβδομάδα να πάρει ανάσες. Φέρνει 10 g/g στα 11 τελευταία παιχνίδια της. Μετράει 11/16 over συνολικά και 7/8 εντός. Η Μπουντεγιόβιτσε προέρχεται από μια σπουδαία νίκη με ανατροπή κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, Σλοβάτσκο, με 3-2. Η φιλοξενούμενη δεν είναι τόσο καλή μακριά από την έδρα της, καθώς φέτος δεν έχει διπλό. 10/16 over συνολικά για τη Μπουντεγιόβιτσε, 5/7 εκτός. Τρομερή δυναμική εντός η Μπάνικ όμως ήθελα πιο ψηλά τον άσο για να τον αγοράσω. Τα πολλά τέρματα πληρώνουν λίγο καλύτερα (1,71).

Κλείνουμε την στήλη, παραμένοντας στην Τσεχία, για το Σλοβάτσκο-Πλζεν.

Μετά από 2,5 μήνες ήρθε η ώρα της ήττας για την Σλοβάτσκο. Εχασε με 3-2 από την Μπουντεγιόβιτσε, δεχόμενη ολική ανατροπή στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Πάντως μετράει οκτώ διαδοχικές νίκες εντός, έχει φέρει 10/16 over συνολικά και 4/7 εντός. Η Πλζεν διέλυσε με 6-0 την Μποέμιανς. Εχει σκοράρει στα 11/14 πιο πρόσφατα εκτός στο πρωτάθλημα. Μετράει 9/16 over συνολικά. Οι δύο ομάδες έχουν δυνατές επιθετικές γραμμές, αν είναι εύστοχες μπορούν να μας χαρίσουν ένα over σε απόδοση 1,74.

Δυάδα Σαββάτου

ΣΒΑΡΟΦΣΚΙ ΒΑΤΕΝΣ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΚΛΑΓΚΕΝΦΟΥΡΤ Over 3 AH 2,09

ΖΕΜΠΛΙΝ ΜΙΧΑΛΟΒΤΣΕ – ΡΟΥΖΟΜΠΕΡΟΚ 2               2,20

Δυάδα Κυριακής

ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ – ΤΣΕΣΚΕ ΜΠΟΥΝΤΕΓΙΟΒΙΤΣΕ Over 1,71

ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ – ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ Over 1,74

Μονό Κυριακής

ΝΑΠΡΕΝΤΑΚ-ΕΡ.ΑΣΤΕΡΑΣ G/G 3,10

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.