Χαρίσης: «Διπλή αξία η νίκη επί του πρωτοπόρου»

Αχίλλειος Έξαρχος18 Φεβρουαρίου 2020

Μετά τον βαθμό της προηγούμενης εβδομάδας στην Πολίχνη κόντρα στον Μακεδονικό, ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα απέναντι στις ομάδες που πρωταγωνιστούν, παίρνοντας πολύτιμη νίκη με 3-2 επί του πρωτοπόρου Αλμωπού Αριδαίας και ελπίζει πλέον βάσιμα για την παραμονή του στη Γ' Εθνική.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «ψαράδες» ήταν ο Ζώης Χαρίσης. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός πέτυχε τα δύο από τα τρία τέρματα του Ποσειδώνα, έφτασε τα δέκα συνολικά στο Πρωτάθλημα και οδηγεί εκ του ασφαλούς την ομάδα του στη σωτηρία.

«Ηταν μια δίκαιη νίκη και ένα μεγάλο βήμα για τη σωτηρία απέναντι σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό από το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος. Το σημαντικό κέρδος είναι πως ήταν μια νίκη εκτός προγράμματος, με την έννοια ότι δεν την είχαμε υπολογίσει από την αρχή των αγώνων. Ημασταν πολύ καλοί και δείξαμε χαρακτήρα. Η νίκη αυτή έχει διπλή αξία, καθώς εκτός από το βαθμολογικό όφελος θα μας βοηθήσει πολύ και ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας», δήλωσε στο metrosport.gr ο Ζώης Χαρίσης, ο οποίος φόρεσε πριν δύο σεζόν τη φανέλα του Αλμωπού Αριδαίας.

Η συνέχεια, πάντως, είναι εξίσου δύσκολη για τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, ο οποίος υποδέχεται σε δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι την 2η στην βαθμολογία Αναγέννηση Γιαννιτσών. «Είναι εξίσου σημαντικό ματς. Με μια δεύτερη στη σειρά νίκη θέτουμε δυνατά θεμέλια για τη σωτηρία. Έχουμε ένα μαξιλαράκι πέντε βαθμών διαφοράς από τη ζώνη όμως δεν φτάνει. Θέλουμε κι άλλους βαθμούς. Δεν υπάρχει ματς - “κλειδί”, όλα τα παιχνίδια είναι εξίσου σημαντικά και θέλουν προσοχή», κατέληξε ο Ζώης Χαρίσης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.