Χαραμάδα φωτός (;) στο πυκνό σκοτάδι

Αρις Νικολάκης06 Απριλίου 2021

Δε θυμόμαστε (όσο επιτρέπει, να θυμηθούμε ο… σκληρός μας δίσκος) οποιαδήποτε προσωπική γνωριμία μας με τον Κώστα Πετρωτό. Φυσικά, διαβάζουμε τα εύστοχα γραφόμενα του (όπως και των άλλων συναδέλφων στη Metrosport»). Ως εκ τούτου στο θέμα του: «Αδιανόητο ο ΠΑΟΚ του Γκαρσία να μην παίζει με το μαχαίρι στα δόντια»… Διαβάσαμε το απόσταγμα εδώ και πολύ καιρό σκέψεων μας. Από την ημέρα μάλιστα, της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον «Τσε» αυτός ακριβώς… Προσδοκούσαμε. Το μαχαίρι στα δόντια των παικτών του Πάμπλο Γκαρσία!

Για να το γράφει πλέον, ο έγκυρος και περί του ΠΑΟΚ βαθύς μύστης Κώστας Πετρωτός ζώντας βαθιά στο επίκεντρο των γεγονότων κι αφουγκραζόμενος - όντας δίπλα - τους φίλους του «δικέφαλου»… Η προσδοκία μας μάλλον, δεν εκπληρώθηκε. Επί τους παρόντος, τουλάχιστον, μένουμε με αυτήν την πικρία της μη εκπλήρωσης μιας προσδοκίας μας.

Δεν αλλάζουμε πάντως, άποψη περί της επιλογής του «Τσε». Όταν επιλέχθηκε ήταν ο μοναδικός στον κόσμο άνθρωπος, ο οποίος θα μπορούσε, να σκαλίσει τις στάχτες και να ξανάβρει φωτιά στον ΠΑΟΚ. Δεν γνωρίζουμε πόσο και πως τις σκάλισε αλλά … Φωτιά δεν ξαναβρήκε!

Το λέμε επειδή το θέμα του Κώστα Πετρωτού (είπαμε: Δεν γνωριζόμαστε για να του οφείλουμε εκτίμηση κι αποδοχή) αναδεικνύει αυτήν την πλευρά του νομίσματος… Πάμπλο Γκαρσία! Κι αυτή η πλευρά ακριβώς πρέπει, να απασχολήσει και τον ίδιο τον «Τσε» αλλά κι όλο το σύστημα του ΠΑΟΚ. Όσο τουλάχιστον, υπάρχει καιρός…

Η ανάληψη της ευθύνης για την ντροπή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας από τον προπονητή ουσιαστικά, δεν αλλάζει μήτε …pixel από την εικόνα της! Εάν όμως, πίσω από αυτήν την ανάληψη κρύβεται (με την καλή έννοια) αυτοκριτική κι αποφασιστικότητα για ριζοσπαστικές αλλαγές – έστω στο… και πέντε – υπάρχει χαραμάδα φωτός στο πυκνό σκοτάδι(;) Εάν κι εφ’ όσον, λέμε!

ΥΓ 1: Διαβάσαμε στο έγκυρο(τατο) metrosport.gr αναφορά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου περί παρέμβασης υφυπουργού στις εκλογές της ΕΟΚ. Ο κ. Γιανακόπουλος μάλιστα, μιλά για εκβιασμούς του υφυπουργού με κρατικές επιχορηγήσεις. Λέτε να αναφέρεται στον Λευθέρη Αυγενάκη; Λέτε;

ΥΓ 2: Και να θέλουμε, να αγιάσουμε – που λέει ο λόγος – ο Λευθέρης Αυγενάκης δε μας αφήνει! Τού ήρθε ο ουρανός σφοντύλι από τα αλλεπάλληλα ηχηρά ραπίσματα στις εκλογές των Ομοσπονδιών. Έφαγαν «φούμο» όσοι εν γνώσει ή εν αγνοία τους αφέθηκαν στα… χέρια του! Και μιλά για επιτυχία της πολιτικής του ενώ στις Ομοσπονδίες (και στην ΕΟΕ, για να μην ξεχνιόμαστε) κυριαρχούν – και μετά την… επιτυχία του υφυπουργού στις εκλογές - όσοι ήταν κι είναι σφόδρα αντίθετοι της…

ΥΓ 3: Μέγα ατόπημα του Λευθέρη Πετρούνια η απόπειρα προσβολής του Θανάση Βασιλειάδη. Και μάλιστα, κατά σύμπτωση μετά την αποτυχία του Ολυμπιονίκη μας στις εκλογές της ΕΙΟ και την επιτυχία τους τέως προέδρου της. Υποκλινόμαστε βαθιά στο μεγαλείο του αθλητή αλλά… Τρώγοντας λόγια ουδείς έπαθε δυσπεψία!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.