Χαραλαμπίδης: «Είναι όλα ντροπή στη SL2, ακατάλληλο γήπεδο της Παναχαϊκής, μας έφτυναν, πετούσαν μπίρες και κροτίδες»

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2021

Ο προπονητής του Αιγάλεω, Απόστολος Χαραλαμπίδης, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την κροτίδα που δέχθηκε στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Παναχαϊκή, αλλά και τη διαρκή οπισθοδρόμηση του ποδοσφαίρου στις χαμηλότερες κατηγορίες από τη Super League 1.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ευτυχώς όλα καλά. Ωραία τα είπε ο κ. Μπέος. Είναι ευχάριστο που η SL1 εξελίσσεται όμορφα. Στη SL2 θέλω να καταλήξω όμως. Βλέπετε ότι… δεν υπάρχουν αυτές οι κατηγορίες. Δεν βλέπω να εξελίσσεται το ποδόσφαιρο. Κάθε χρόνο τα πράγματα πηγαίνουν ολοένα και χειρότερα. Μια ομάδα μπαίνει, βγαίνει, ξαναμπαίνει, ξαναβγαίνει. Είναι τρομερό αυτό που γίνεται. Το πιο σημαντικό είναι η υγεία. Ευτυχώς είμαι καλά. Οι άνθρωποι μας πήγαν σε ακατάλληλο γήπεδο για παιχνίδι.

Ακριβώς πάνω από τον πάγκο μας ήταν οι οπαδοί της Παναχαϊκής, μας πετούσαν μπουκάλια, μπίρες, μας έφτυναν.

Με το που μπήκε το γκολ τους, έσκασε μια κροτίδα στο πόδι μου. Με τον ήχο αισθάνθηκα το αυτί μου να βουίζει. Τρόμαξα. Έπεσα κάτω. Είχα τρομερό πόνο. Ηρέμησε το αυτί μου μετά από 45 λεπτά, πέρασε ο πόνος, αλλά είχα πονοκέφαλο. Δεν δέθηκα να πάω στο νοσοκομείο. Είναι ντροπή γενικά όλα σ’ αυτή την κατηγορία. Δεν έχουν μυαλό να εξελίξουν το ποδόσφαιρο σ’ αυτές τις κατηγορίες;».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.