Χαραλαμπίδης: «Χάσαμε από την δική μας ανικανότητα»

Χρύσανθος Δοβλέτογλου11 Ιανουαρίου 2020

Προβληματισμένος ο Κώστας Χαραλαμπίδης έκανε λόγο στη συνέντευξη Τύπου για ανικανότητα των παικτών του. «Συγχαρητήρια στη Λάρισα, είχε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε όλες τις παθογένειες που έχουμε δείξει. Δεν λειτούργησε τίποτα, κυρίως, αμυντικά παρότι δοκιμάσαμε πολλά.

Ο αγώνας χάθηκε από τη δική μας ανικανότητα. Χάσαμε πολλές μάχες ομαδικά και ατομικά. Αν δεν αλλάξει κάτι σε αυτό το κομμάτι, θα έχουμε μεγάλο θέμα. Επιβάλλεται να αλλάξει. Δεν μπορεί να πηγαίνουν όλα τα ματς στους 90 πόντους» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Γυρίσαμε το παιχνίδι, περάσαμε μπροστά αλλά είχαμε κακές αποφάσεις, χωρίς καθαρό μυαλό. Δεχτήκαμε τρίποντα που δεν έπρεπε, χάσαμε τις μάχες ένας εναντίον ενός και δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε».

Για την κούραση σημείωσε: «Μας απασχολεί. Ήταν το τρίτο ματς σε επτά μέρες. Δεν ψάχνουμε όμως για δικαιολογίες, πρέπει να ανταποκριθούμε. Έχουμε μπροστά μας το ίδιο πρόγραμμα και επιβάλλεται να σηκωθούμε και να προχωρήσουμε».

Για τη μάχη παραμονής τόνισε: «Δεν μπορώ να πω πόσες νίκες θα χρειαστούν. Για εμάς είναι σημαντική η κάθε εβδομάδα. Έχουμε μπροστά μας ένα τεράστιας σημασίας παιχνίδι το επόμενο Σάββατο. Σήμερα στεναχωρήσαμε τον κόσμο που ήρθε εδώ και νιώθουμε δυσάρεστα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.