Χαραλαμπίδης: «Ανταγωνιστικοί για 10-15 λεπτά, τελικός με Κολοσσό»

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2020

Βαριά ήττα γνώρισε ο ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League.

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του μετά το τέλος της αναμέτρησης, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του ήταν ανταγωνιστικοί για 10 με 15 λεπτά ενώ τόνισε ότι το σημαντικότερο παιχνίδι είναι το προσεχές κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.

Οι δηλώσεις του:

«Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί με εξαίρεση 10-15 λεπτά και το παιχνίδι εξελίχθηκε άσχημα για μας. Έχουμε να διαχειριστούμε δύσκολες συνθήκες, προσπαθούμε να εντάξουμε στη ομάδα δύο νέα παιδιά και για μας υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι και συγκεκριμένα παιχνίδια τα οποία πρέπει να κερδίσουμε. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε με σκοπό να εκμεταλλευτούμε και τη διακοπή του Πρωταθλήματος».

Ρωτήθηκε για τους Ουίλιαμς, Ρετ εκτιμώντας ότι… «θα μας βοηθήσουν πολύ. Τώρα έχουμε έναν αγώνα στην Ισπανία σε μια διοργάνωση στην οποία είμαστε εκτός στόχων. Για μας, το σημαντικό παιχνίδια είναι αυτό της Κυριακής με τον Κολοσσό Ρόδου καθώς είναι κάτι παραπάνω από τελικός».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.