Ο Χαλίλχοτζιτς δεν μπορεί να χωνέψει τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team18 Ιουλίου 2020

Φαίνεται πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» προβληματίζει ακόμα τον επικείμενο προπονητή της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, καθώς ο ίδιος δεν έχει ξεχάσει τον αποκλεισμό που υπέστη η ομάδα του από το σύνολο του Παύλου Δερμιτζάκη.

Ο ΠΑΟΚ είχε ανακόψει την πορεία της Ντινάμο και ήταν αυτός που πέρασε στην επόμενη φάση του Europa League και ειδικότερα στον γύρο των «32», χάρη στο γκολ το οποίο πέτυχε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στην παγωμένη Κροατία.

Ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς μετά από ένα διάστημα αποχής από τον πάγκο της Ντινάμο και όντας προπονητής της Εθνικής Μαρόκο, αναμένεται να καθίσει ξανά στον πάγκο της. Ο ίδιος μιλώντας για την προηγούμενη θητεία του στην ομάδα του Ζάγκρεμπ έκανε ειδική μνεία στον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Ήμασταν πολύ καλύτεροι σε εκείνο το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Είπα στους παίκτες πως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να σκοράρει μόνο κατά τύχη, όχι με διαφορετικό τρόπο. Έτσι έγινε τελικά, η μπάλα χτύπησε στην φτέρνα του Ίβιτς και κατέληξε στα δίχτυα».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.