Χάος σε αγώνα 8Χ8 στο Ρέντη: Χούλιγκανς εισέβαλαν στο γήπεδο για ένα πανό - Έτρεχαν γυναίκες και παιδιά

Metrosport Team04 Μαΐου 2022

Τα περιστατικά οπαδικής βίας δεν έχουν τελειωμό στη χώρας μας, με ένα ακόμα σε αγώνα 8Χ8 στο Ρέντη για ένα πανό, προκαλώντας χάος στο γήπεδο, με γυναίκες και παιδιά να προσπαθούν να διαφύγουν πανικόβλητοι.

Στο «Eleonas Football Club» χθες (3/5) το βράδυ, περίπου στις 23:00, μόλις είχε ολοκληρωθεί η αναμέτρηση της Αγία Coφιας και της Δύναμης Κορυδαλλού, 25 χούλιγκανς εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να πάρουν το πανό της Αγίας Cοφιας, το οποίο ήταν κιτρινόμαυρο.

Μάλιστα, ορισμένοι από τους χούλιγκανς στάθηκαν εναντίον των παικτών της ομάδας, με τον προπονητή, Λεωνίδα Καλογερόπουλο, να μπαίνει μπροστά ώστε να προστατεύσει τους ποδοσφαιριστές του, με αποτέλεσμα οι εισβολείς να του επιτεθούν και να του προκαλέσουν κρανίο-εγκεφαλικές κακώσεις και εξάρθρωση ώμου. 

Οι άπαικτες του όμως παρενέβησαν και τον απομάκρυναν, πριν η κατάσταση της υγείας του χειροτερέψει και διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Στη συνέχεια ακολούθησαν σκηνές χάους στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου του Ρέντη, με τους χούλιγκανς, μετά την αρπαγή του πανό, να στρέφονται κατά πάντων, πετώντας ξύλα, καρέκλες και ότι έβρισκαν μπροστά τους στους παίκτες, το τεχνικό τιμ, ακόμα και στις γυναίκες με τα παιδιά που προσπαθούσαν να διαφύγουν.

Οι αρχές και το ΕΚΑΒ κλήθηκαν και έφτασαν στο χώρο, αλλά οι 25 χούλιγκανς είχαν απομακρυνθεί. Την υπόθεση ερευνά ήδη το αστυνομικό τμήμα της Ασφάλειας Πειραιά, καθώς επίσης και το αρμόδιο τμήμα κατά της αθλητικής βίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.