Χάος με tweet του Χασάν Μάρτιν - Επίσημη καταγγελία από γνωστό ευρωπαϊκό σάιτ

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2023

Χαμό προκάλεσε στο ίντερνετ ο Χασάν Μάρτιν μετά από χρησιμοποίηση ενός GIF για διαφωνία που είχε με γνωστό Λιθουανό δημοσιογράφο, με αποτέλεσμα να γίνεται επίσημη καταγγελία από το σάιτ προς την Euroleague αλλά και την Ένωση παικτών.  

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Βινιάουσκας πήρε θέση για το περίφημο hashtag "FreeFacu" που έχει δημιουργηθεί από τους παίκτες για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής ο Αργεντινός με τον Ερυθρό Αστέρα, γράφοντας στο twitter ότι "αυτή η κινητοποίηση με το "#reeFacu στα social Media της EuroLeague έχει γίνει cringe. Ο τύπος δεν είναι πολιτικός κρατούμενος. Είναι ένας καλά αμειβόμενος μπασκετμπολίστας, ο οποίος απλώς πρέπει να περιμένει μέχρι μία συγκεκριμένη ημερομηνία για να πάρει μέρος στην διοργάνωση".

Ο Μάρτιν ενοχλήθηκε από το συγκεκριμένο ποστ, ο οποίος απάντησε μέσω του επίσημου λογαριασμού του ανεβάζοντας ένα GIF που έδειχνε έναν άνθρωπο να δίνει σφαλιάρα και να λέει "STFU (Shut the F..ck Up" που σημαίνει "βούλωσέ το" μαζί με μερικά... γαλλικά. Ένα post το οποίο λίγο αργότερα κατέβασε:





Η χρησιμοποίηση του GIF όπως είναι λογικό έφερε... χαμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το "Basketnews.com" να καταγγέλει επίσημα τον Αμερικανό στην EuroLeague Basketball και την ELPA (Ένωση παικτών της EuroLeague), ζητώντας διερεύνηση του θέματος, λέγοντας ότι δεν υπάρχει χώρος για βία.

Πάντως, ο Βισνιάουσκας φρόντισε να ξεκαθαρίσει την θέση του με νέα post ότι δεν αισθάνθηκε να απειλείται, αναφέροντας: "Για να είμαι ξεκάθαρος, δεν αισθάνομαι απειλή. Αλήθεια πιστεύω ότι ο Χασάν Μάρτιν απλώς στάθηκε στο πλευρό του συμπαίκτη του χωρίς καμία διάθεση να με πληγώσει. Δεν ζήτησα να γραφτεί κάτι και δεν έχω πρόβλημα με το tweet του Χασάν. Δεν έχω κάτι εναντίον του".

Πλέον μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση της μεριάς που δέχθηκε την καταγγελία. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.