Χάντμπολ Γυναικών: Μπρέικ του ΠΑΟΚ στον πρώτο τελικό, κέρδισε 19-18 τη Νέα Ιωνία

Metrosport Team22 Απριλίου 2023

Με ένα γκολ της Ντίαζ στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο ΠΑΟΚ απέδρασε από τη Νέα Ιωνία με 18-19 και πήρε προβάδισμα στη σειρά την τελικών της Α1 χάντμπολ γυναικών.

Ο ΠΑΟΚ είδε μόλις στο 3:30 την Χατζηπαρασίδου να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα καθώς οι διαιτητές θεώρησαν ότι εσκεμμένα χτύπησε με τη μπάλα στο πρόσωπο την Κεπεσίδου σε εκτέλεση πέναλτι.

Ο Δικέφαλος ανεπηρέαστος από την απώλεια της αρχηγού του και με «όπλο» του την άμυνα και τις επεμβάσεις της Τομάσεβιτς, μαζί τις επιθετικές λύσεις που βρήκε, προηγήθηκε με 2-7 στο 20'.

Οι γηπεδούχες βρήκαν ξανά τα πατήματά τους και με συνεχόμενα γκολ ροκάνισαν τη διαφορά με το πρώτο μέρος να κλείνει στο 7-9.

Ο ΠΑΟΚ, αντέχοντας στην πίεση των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος και ανέβασε ξανά τη διαφορά (12-16 στο 47'), αλλά στη συνέχεια ήρθε νέα αντίδραση από την αθηναϊκή ομάδα η οποία μάλιστα βρήκε και δύο συνεχόμενα γκολ από την τερματοφύλακά της, την Κεπεσίδου που συνεισέφερε πολύ και με τις επεμβάσεις της στο συγκεκριμένο σημείο (17-17 στο 52').

Τα τελευταία λεπτά του πρώτου τελικού ήταν… θρίλερ, καθώς καμία από τις δύο ομάδες, όσο και αν προσπαθούσαν, δεν μπορούσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Η Ντίας έδωσε τη λύση στον ΠΑΟΚ για το 17-18 στο 58', αλλά η απάντηση ήρθε για το 18-18.

Η Ντίας με «χρυσό» γκολ 10 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε έκανε το 18-19 και χάρισε τη νίκη στον Δικέφαλο, μαζί και το μπρέικ στον πρώτο τελικό, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα της.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.