Χάνλαν: «Σαν να έπαιζαν δύο ομάδες κόντρα σε μία»

Χρύσανθος Δοβλέτογλου28 Δεκεμβρίου 2019

Ενας από τους πρωταγωνιστές του Ηρακλή στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν ο Χάνλαν. «Η ατμόσφαιρα σήμερα ήταν καταπληκτική, όταν έχουμε τον κόσμο μας είναι σαν να παίζουν δύο ομάδες κόντρα σε μία. Όσο και να προετοιμαστείς για ένα τέτοιο παιχνίδι, με τέτοια ατμόσφαιρα είναι διαφορετικό να το ζεις» τόνισε και πρόσθεσε:

«Ο στόχος μας παραμένει ίδιος με την αρχή της χρονιάς. Είναι να μπούμε στα πλέι οφ και να κάνουμε μια καλή πορεία. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να γεμίζει το γήπεδο να μας στηρίζει και θα τον χαρούμενο».

Καββαδάς: «Περιμέναμε πως και πως αυτό το παιχνίδι»

Την παρουσία των οπαδών του Ηρακλή μνημόνευσε ο Βασίλης Καββαδάς μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. «Περνάμε δύσκολα απογεύματα το τελευταίο διάστημα, που έχουμε χάσει δύο παιχνίδια. Περιμέναμε πως και πως το σημερινό παιχνίδι. θέλαμε τον κόσμο να έρθει να γεμίσει το γήπεδο, θέλαμε να παίξουμε δυνατά, σκληρά» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Τους θέλουμε δίπλα μας σε κάθε ματς, είμαστε χαρούμενοι. Οι οπαδοί περιμένανε αυτόν τον αγώνα, δεν μπορούσαμε παρά να μην είμαστε χαρούμενοι. Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.