Champions League: Τρομερές ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ - Παρί και Ντόρτμουντ στα ημιτελικά

Metrosport Team17 Απριλίου 2024

Μετά από οκτώ γκολ στους πρώτους προημιτελικούς, περιμέναμε αντίστοιχα αποτελέσματα και αρκετά γκολ και στα δεύτερα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτσι και έγινε, αφού είχαμε 11 γκολ σε Βαρκελώνη και Ντόρτμουντ, με δύο απίστευτες ανατροπές και προκρίσεις για Παρί και Ντόρτμουντ.

Στο «Μονζουίκ», η αποβολή του Αραούχο στο 29ο λεπτό επηρέασε την Μπαρτσελόνα και υπέστη μια βαριά ήττα. Ο Ραφίνια άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό για τους «μπλαουγκράνα», όμως ο Ντεμπελέ ισοφάρισε στο 40' για την Παρί, σκοράροντας ξανά κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Στο 52ο λεπτό ο Βιτίνια έκανε την ανατροπή για τους Παριζιάνους, με τον Μπαπέ στο 61' να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για το 1-3. Ο Γάλλος σούπερ σταρ πέτυχε και δεύτερο προσωπικό γκολ στο 89ο λεπτό για το τελικό 1-4 που έφερε την Παρί στα ημιτελικά και την Μπαρτσελόνα εκτός συνέχειας Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα έφερε τούμπα η Ντόρτμουντ

Στο άλλο παιχνίδι των προημιτελικών, η Ντόρτμουντ κέρδισε με 4-2 την Ατλέτικο Μαδρίτης και προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Η γερμανική ομάδα άνοιξε το σκορ στο 34ο λεπτό με τον Μπραντ και πέντε λεπτά αργότερα ο Μάατσεν στο 39' έφτασε το σκορ στο 2-0. Με το καλησπέρα στο δεύτερο μέρος η Ατλέτικο μείωσε στο σκορ με αυτογκόλ του Χούμελς στο 49' και ισοφάρισε στο 64ο λεπτό με τον Κορέα.

Η Ντόρτμουντ πήρε ξανά το προβάδισμα επτά λεπτά αργότερα με τον Φούλκρουγκ ενώ το γκολ που χάρισε την πρόκριση πέτυχε ο Σάμπιτζερ στο 74ο λεπτό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.