Champions League: Η μάχη της Μάντσεστερ στην Ιταλία - Η δύσκολη θέση της Μπαρτσελόνα

Metrosport Team02 Νοεμβρίου 2021

Η 4η αγωνιστική της φάσης ομίλων του Champions League ανοίγει σήμερα (2/11) την αυλαία της, με οκτώ ενδιαφέρον αναμετρήσεις. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ κόντρα στην Αταλάντα στο Μπέργκαμο, αλλά και το σημαντικό παιχνίδι της Μπαρτσελόνα στην Ουκρανία.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» του Κριστιάνο Ρονάλντο, συνήλθαν από το κάζο της Λίβερπουλ με νίκη εκτός έδρας επί της μαχητικής Τότεναμ και τώρα στρέφουν την προσοχή τους στις υποχρεώσεις της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (2/11, 22:00, COSMOTE SPORT 2HD). Η Αταλάντα συγκατοικεί στην δεύτερη θέση μαζί με την Βιγιαρεάλ στους τέσσερις βαθμούς, δύο πίσω από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γ. Οι Ισπανοί υποδέχονται την Γιουνγκ Μπόις,(2/11, 22:00, COSMOTE SPORT 9HD, στο άλλο παιχνίδι του ομίλου.

Τσέλσι και Γιουβέντους θα αγωνιστούν με τα αουτσάϊντερ του ομίλου, καθώς οι πρωτοπόροι «μπιανκονέρι» φιλοξενούν την Ζενίτ (2/11, 22:00, COSMOTE SPORT 5HD), ενώ η «Μπλε» θα ταξιδέψουν στην Σουηδία για την αναμέτρηση με την Μάλμε του Αντόνιο Τσόλακ , (COSMOTE SPORT 2HD). 

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, καθώς θέλει οπωσδήποτε την νίκη εκτός έδρας στην Ουκρανία επί της Δυναμό Κιέβο (2/11, 22:00, COSMOTE SPORT 7HD, με στόχο να φτάσει την δεύτερη θέση της Μπενφίκα, η οποία φιλοξενείται από την Μπάγερν Μονάχου στην Γερμανία, (2/11, 22:00 COSMOTE SPORT 2HD)

Για τον 7ο όμιλο, η πρώτη με εφτά βαθμούς Σάλτσμπουργκ φιλοξενείται από την τελευταία Βόλφσμπουργκ στην Γερμανία (2/11, 19:45, COSMOTE SPORT 3HD, σε μια από τις τελευταίες ευκαιρίες των «Λύκων» για το μέλλον τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Λιλ, η οποία έχει και αυτή δύο βαθμούς, θα αναμετρηθεί με την δεύτερη Σεβίλλη στην Ανδαλουσία (2/11, 22:00, COSMOTE SPORT 8HD.)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.