Champions League: Από το Λίβερπουλ στο Παρίσι με μια λίρα!

Metrosport Team28 Μαΐου 2022

Και όμως είναι αλήθεια, ένας φίλος της Λίβερπουλ αποφάσισε να διοργανώσει το πιο φθηνό ταξίδι για τους συνοπαδούς του από το Λίβερπουλ μέχρι το Παρίσι, ώστε να δουν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά στον τελικό του Champions League (28/5).

Η ιστορία του Σάιμον Γουίλσον και τα ταξίδια για τη Λίβερπουλ ξεκινάει από το 2019, όταν οι "κόκκινοι" αντιμετώπιζα την Τότεναμ στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τον Σάιμον να έχει εισιτήριο για τον τελικό αλλά να μην έχει κλείσει αεροπορικά εισιτήρια για να μεταβεί. 

Οπότε αποφάσισε να αγοράσει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και να πάει οδικώς. Κάτι παρόμοιο σκέφτηκε και φέτος, αλλά αυτή τη φορά όχι μόνος του! Ο Γουίλσον  αγόρασε ένα φθηνό πούλμαν του 1950 και κάλεσε τους φίλους της Λίβερπουλ να έρθουν μαζί του με το αντίτιμο της μετακίνησης να είναι μόνο μια λίρα!


«Πριν από μερικά χρόνια είδα εξωφρενικές τιμές. Οι οπαδοί ήθελαν απλώς να πάνε στο παιχνίδι δεν μπορούσαν επειδή ήταν ακριβά. Για αυτόν τον τελικό, δεν θα πάρω το Skoda, μιας και υπάρχουν λίγες θέσεις στο αυτοκίνητο. Αυτή τη φορά θέλαμε κάτι λίγο μεγαλύτερο για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους», δήλωσε ο Σάιμον Γουίλσον.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.