Χαϊτογλου: «Δεν θέλω να συμμετέχω στο μάνατζμεντ του Ηρακλή - Έγιναν λάθη»

Metrosport Team11 Νοεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Χαϊτόγλου.

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής, μίλησε για την ένταση έξω από το Ιβανώφειο τον προηγούμενων ημερών αλλά και για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Θοδωρή Δρακόπουλου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε μεταξύ άλλων:

Για τα τελευταία γεγονότα:

«Δυστυχώς, για άλλη μια φορά ο Ηρακλής βρίσκεται στην επικαιρότητα για δυσάρεστα θέματα και αυτό δεν είναι ευχάριστο όπως καταλαβαίνετε. Γίνεται, νομίζω, μια προσπάθεια να αναλάβει το μάνατζμεντ του συλλόγου κάποια ομάδα, η οποία, θα εκπροσωπεί τον γυμναστικό σύλλογο. Δεν έχω νεότερα για να σας πω κάτι παραπάνω και για να πω την αλήθεια δεν με ενημερώνει και κανείς και δεν χρειάζεται να με ενημερώσει. Εγώ είμαι ένας απλός φίλαθλος πλέον.»

 Στην ομάδα που θα ασκεί το μανάτζμεντ θα μπορούσατε να συμμετέχετε:

«Όχι, δεν μου έγινε καμία πρόταση και ούτε θέλω να συμμετέχω πια, εγώ είμαι οπαδός και φίλαθλος του Ηρακλή αλλά υποθέτω ότι αυτοί που θα αναλάβουν την ομάδα είναι άνθρωποι, οι οποίοι κατέχουν το άθλημα και έχουν αρκετές δυνατότητες. Εύχομαι να βρεθεί ένα project, το οποίο θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις και των δύο.»

Γιατί θεωρείται ότι ο Δρακόπουλος είναι ανεπιθύμητος στο Ιβανώφειο:

«Θεωρώ, ότι οποιοσδήποτε ασχολείται με ένα αθλητικό σωματείο επαγγελματικής μορφής είτε είναι ΚΑΕ είτε ΠΑΕ, είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος δεν θέλει να μαλώσει με τους οπαδούς του συλλόγου, κατά δεύτερον δεν θέλει να χάσει τα χρήματα του και κατά τρίτον θέλει να έχει επιτυχίες για να «διαφημιστεί» το όνομα του ταυτόχρονα. Βέβαια, στον Ηρακλή, έχουν γίνει κάποια σφάλματα, δεν θέλω να αναφερθώ πως έχουν γίνει και γιατί, έχει τύχη να έχουν γίνει λάθος επιλογές από το προπονητικό τιμ και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούν να δοθούν ευθύνες στον Δρακόπουλο. Πήρε έναν προπονητή, με την προϋπόθεση θα είναι σωστός στην δουλεία του και θα παίρνει σωστές επιλογές και ενώ φέτος έχουν γίνει πολύ καλές μεταγραφές στους Έλληνες παίκτες δεν έχει γίνει κάτι παρόμοιο και στους ξένους.»

   Αυτά ανέφερε για το ρόστερ της ομάδας και συνέχισε:

«Nα είστε βέβαιος, ότι αν η ομάδα ήταν πολύ καλά στο αγωνιστικό κομμάτι κανείς δεν θα ασχολούνταν με τον Δρακόπουλο. Ο Ηρακλής έχει τις δυνατότητες να πάει κάπου ψηλά αλλά δυστυχώς έγιναν κάποια λάθη το καλοκαίρι, για παράδειγμα άφησαν τον Βασίλη Καββαδά και τον Ολιβιέρ Χάνλαν να φύγει, ένας Ηρακλής με ένα δίδυμο Ντάγκλας - Χάνλαν και Καββαδά - Λιντζ θα ήταν μια πολύ καλύτερη ομάδα.»

Για την ένταση που δημιουργήθηκε στο Ιβανώφειο:
«
Βλέπετε αυτά, συμβαίνουν παντού, για παράδειγμα πριν λίγες ημέρες αποδοκιμάστηκε ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο, δεν είναι κάτι που γίνεται πρώτη φορά, προφανώς. Βέβαια, υπάρχει ακόμη χρόνος, μπορούν να βελτιωθούν τα πράγματα, ελπίζω ο καινούργιος προπονητής να πάρει σωστές επιλογές ξένων παικτών, δεδομένου ότι έχει την δυνατότητα ο Ηρακλής να τους αλλάξει.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.