«Χ» η Όλομουτς, «Χ» η Ζιλ Βιθέντε, «Χ» και η Σετούμπαλ…

Μιχάλης Βραζιλιάνος02 Ιουνίου 2020

Καλησπέρα Θεσσαλονίκη μου, καλησπέρα Μακεδονία μου, καλησπέρα σε όλη την Ελλάδα μου και όχι μόνο… Καλό μήνα να έχουμε, με υγεία, μακριά από τον κορωνοϊό, μπόλικες ευχάριστες στιγμές και φυσικά, θέση εργασίας.

Ξεκουράζονται οι Γερμανοί λοιπόν αυτές τις ημέρες, παίρνουν ανάσες μεσοβδόμαδα αλλά ακόμη κι έτσι, ε, υπάρχει μενού προς εκμετάλλευση. Μπαίνει και η Πορτογαλία στο κόλπο άλλωστε, όπως και η Αυστρία (εκεί όπου οι ανόητοι της Λινζ Λασκ έκαναν την γκάφα του αιώνα μιλάμε…) και παρέα με τα υπόλοιπα πρωταθλήματα που έχουν πατήσει χορτάρι εδώ και κάποιες αγωνιστικές, όσο να ‘ναι, δεν αποκλείεται να μας αφήσουν ένα καλό χαρτζιλίκι…

Βέβαια, εννοείται πως αστάθμητοι παράγοντες μπορούν ανά πάσα στιγμή να οδηγήσουν το αποτέλεσμα ενός αγώνα σε άλλα χωράφια έτσι; Προσοχή λοιπόν… Ηρεμα με τα πονταρίσματά σας, δεν αποκλείεται μετά την αποχή κοντά τριών μηνών, να δούμε αρκετά «περίεργα» αποτελέσματα.

Ας δούμε το στοιχηματικό μυθιστόρημα του διημέρου λοιπόν (θα τα ξαναπούμε το Σάββατο πρωί-πρωί με την δροσούλα ενώ σε καθημερινή βάση είμαστε και στο Metrosport.gr) και ας αρχίσουμε με τα φαβορί. Με την σειρά που έχουν πάρει θέση στο κουπόνι μας εν κατακλείδι, άσχετα με το αν αξίζουν οι αποδόσεις που φέρουν ή όχι, αυτά που επέλεξα είναι τα εξής (με αστερίσκο τα… βαριά μου όπλα):

Σήμερα : Κάλεβ Ταλίνα (εξαιρετική η απόδοση στον άσο της παρεμπιπτόντως, αξίζει το ρίσκο που θα παρθεί…), Μπόλεσλαβ, Σβαρόφσκι Βάτενς, Τζαγκπαλικούλ Ταμέκα, Μπρόντμπι, Σλάβια Πράγας *.

Αύριο : Λεβάντια Ταλίν (αξίζει το ρίσκο, είναι καλοπληρωμένο το διπλό της…), Βικτόρια Πλζεν (με κάλυψη στο «Χ» έστω και στο ελάχιστο…), Μποέμιανς, Σλοβάτσκο, Λινζ Λασκ *, Αννόβερο *, Σπάρτα Πράγας *,, Βέρντερ Βρέμης (με κάλυψη στο «Χ»…), Πόρτο *, Καρταχίνες (απαραίτητη η κάλυψη στο «Χ» εδώ…), Ντεπορτίβο Σάπρισα (χαλαρά εδώ, η Ζικαράλ είναι περίεργη, έως και επικίνδυνη…).

Πέμπτη : Μπενφίκα *, Γκρέσια (εφόσον μπει σε τριάδα το διπλό, καλύψτε το με το «Χ», με την απόδοση εδώ πάντως να προκαλεί…).

Προτάσεις:

ΤΡΙΑΔΑ

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ 1 Χ)

ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ 1

ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ - ΠΟΡΤΟ 2

Τριάδα, με κάλυψη στο «Χ» της Μπρόντμπι… Ενδεικτικά, με 15 metro στον άσο και 05 στην κάλυψη…


ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-7 ΣΥΣΤΗΜΑ, 57 ΣΤΗΛΕΣ)

ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ – ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ 1

ΟΠΑΒΑ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ 2

ΣΕΣΚΕ ΜΠΟΥΝΤΕΓΙΟΒΙΤΣΕ – ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ Χ

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ Χ

ΧΟΝΒΕΝΤ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ – ΜΕΖΟΚΟΒΕΣΝΤ ΖΟΡΙ Χ

ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ – ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ Χ

ΜΑΡΙΤΙΜΟ – ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ Χ

Επτά μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-7 σημεία, σύνολο 57 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,30 metro τη στήλη…


ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-6-7 ΣΥΣΤΗΜΑ, 43 ΣΤΗΛΕΣ)

ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ – ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ Χ

ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΛΤΑΧ Χ

ΣΒΑΡΟΦΣΚΙ ΒΑΤΕΝΣ – ΣΕΝΤ ΠΟΛΤΕΝ 1

ΝΟΜ ΚΑΛΙΟΥ – ΛΕΒΑΝΤΙΑ ΤΑΛΙΝ 2

ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ – ΚΑΡΒΙΝΑ 1

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. 1

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. Χ

Επτά μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-6-7 σημεία, σύνολο 43 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,10 metro τη στήλη…


ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-7 ΣΥΣΤΗΜΑ, 36 ΣΤΗΛΕΣ)

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ 2-1 ΣΚΟΡ

ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ – ΚΑΡΒΙΝΑ 1-0 ΣΚΟΡ

ΛΙΝΖ ΛΑΣΚ – ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ 3-1 ΣΚΟΡ

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ 2-2 ΣΚΟΡ

ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ 2-0 ΣΚΟΡ

ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΤΟΝΤΕΛΑ 2-0 ΣΚΟΡ

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. 1-1 ΣΚΟΡ

Επτά μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-7 σημεία, σύνολο 36 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,10 metro τη στήλη…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.