CAS: Δεν θα υπάρξει εκδίκαση πριν τις 23 Ιουνίου

Κώστας Πετρωτός11 Ιουνίου 2020

Η υπόθεση της φερόμενης πολυδιοκτησίας που κατήγγειλε ο Ολυμπιακός και έχει οδηγήσει σε ποινή αφαίρεσης βαθμών από τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη από τα εγχώρια δικαστήρια, έχει φτάσει στο τελικό στάδιο πριν την εκδίκαση στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης.

Εχει ήδη γίνει γνωστό το όνομα του προέδρου, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της τριμελούς επιτροπής που θα δικάσει την υπόθεση στο CAS και αναμένεται μόνο να οριστεί η ημερομηνία.

Αυτό, πλέον, μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή, ωστόσο, υπάρχει μία λεπτομέρεια που μας οδηγεί στο ασφαλές συμπέρασμα ότι η συγκεκριμένη υπόθεση δεν θα δικαστεί σίγουρα πριν τις 23 Ιουνίου.

Ποια είναι αυτή;

Μέχρι τις 22 του μήνα το CAS έχει δώσει το δικαίωμα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Ξάνθη και ΕΠΟ) να καταθέσουν τις ενστάσεις τους πάνω στα δικόγραφα όλων των αντιδίκων που έχουν στα χέρια τους.

Κατά συνέπεια, μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία δεν θα υπάρξει εκδίκαση και το πιθανότερο είναι να χρειαστούν και μερικές ακόμη μέρες μετά την παρέλευση του deadline. Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ζητήσει να βγει απόφαση μέχρι τις 10 Ιουλίου επικαλούμενος την ανάγκη να μην υπάρχουν αστερίσκοι με το τέλος των πλέι οφ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.