Car4Love: Η νέα δράση εταιρικής ευθύνης του insurancemarket.gr

Metrosport Team18 Απριλίου 2022

Το insurancemarket.gr στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, εμπνεύστηκε το Car4Love, μια δράση γεμάτη αγάπη που έχει σκοπό να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν παραμελήσει τη συντήρηση του αυτοκινήτου τους λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Όταν βρίσκεται κάποιος σε μια δυσμενή οικονομική κατάσταση και τα καθημερινά έξοδα τρέχουν, είναι πολύ πιθανό να αφήσει τη συντήρηση του αυτοκινήτου του σε δεύτερη μοίρα, ρισκάροντας την ασφάλειά του.

Το insurancemarket.gr, αναλαμβάνει να επισκευάσει και να καταστήσει ασφαλή τα οχήματα ατόμων με σοβαρά βιοποριστικά προβλήματα ή προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι ή άλλα άτομα από το στενό συγγενικό τους περιβάλλον ώστε να κυκλοφορούν με ασφάλεια στο δρόμο.

Είναι σημαντικό να τονιστεί πως για να λάβει κάποιος μέρος στη δράση δε χρειάζεται να αγοράσει καμία υπηρεσία από την πλατφόρμα, ούτε να πάρει προσφορά ασφάλισης καθώς στόχος της εταιρείας είναι να προωθήσει την οδηγική ασφάλεια.

Το insurancemarket.gr, βρίσκεται δίπλα στον καταναλωτή τα τελευταία 10 χρόνια στην ασφάλεια αυτοκινήτου με σκοπό να είναι σύμμαχός του στην εύρεση του καλύτερου και πιο οικονομικού πακέτου, βασισμένου στις ανάγκες του. Στην πλατφόρμα, οι χρήστες μπορούν να φτιάξουν και εξατομικευμένα πακέτα προσθέτοντας καλύψεις όπως η οδική βοήθεια, το προσωπικό ατύχημα, η θραύση κρυστάλλων και η νομική προστασία, σε προνομιακές τιμές.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.