Buzzer beater ο Μπάρακ και η Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League

Metrosport Team19 Μαΐου 2023

Η Φιορεντίνα πήρε μια σπουδαία πρόκριση στον τελικό του Conference League, ανατρέποντας το σκορ του πρώτο αγώνα στην Ιταλία, νικώντας με 3-1 (σ.σ 4-3), στην παράταση, τη Βασιλεία στην έδρας της, χάρη στο χρυσό γκολ του Μπάρακ στο 120+9'.

Οι Ιταλοί θα βρεθούν στον τελικό της Πράγας, στις 7 Ιουνίου, στην Εντέν Αρένα, εκεί θα αναμετρηθούν με τη Γουέστ Χαμ, η οποία νωρίτερα απέκλεισε την Άλκμααρ του Παυλίδη και του Χατζηδιάκου

Η εξέλιξη του αγώνα:

Στο 35ο λεπτό οι "βιόλα" άνοιξαν το σκορ, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα. Ο Μπιράγκι εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γκονζάλες ανενόχλητος με καρφωτή κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στους Ιταλούς (0-1).

Στο 55ο λεπτό η Βασιλεία έφτασε στην ισοφάριση και πήρε πάλι το προβάδισμα της πρόκρισης. Ο Πελμάρ εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα έφτασε στον Αμντουνί, εκείνος με εντυπωσιακή ντρίμπλα πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-1.

Στο 72' η Φιορεντίνα πήρε εκ νέου προβάδισμα στην αναμέτρηση, ισοφαρίζοντας ξανά το αποτέλεσμα του πρώτου ματς στην Ιταλία, με τον Γκονζάλες να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα (1-2).

Η κανονική διάρκεια έληξε 2-1 υπέρ των Ιταλών και σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου αγώνα υπέρ της Βασιλείας οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση. Στο δεύτερο ημίχρονο της παράταση ο αγώνας διακόπηκε για μερικά λεπτά, καθώς ένας οπαδός των "βιόλα" αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Και ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στη διαδικασία των πέναλτι, ήρθε ο Μπάρακ στο 120+9' και με σουτ δεξιά της περιοχής, μετά το λάθος του Πελμάρ, έστειλε τη Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League, κάνοντας το 1-3.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.