Στήλες Bookadoros

«Bookadoros»: Ο μέσος των 23 γκολ…

Metrosport Team11 Απριλίου 2023

Η αλήθεια είναι ότι δεν συναντάμε συχνά μέσους που πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν να έχουν σκοράρει 23 τέρματα!

Ο συγκεκριμένος διανύει φέτος μακράν την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του και… η μοίρα τον φέρνει απόψε αντίπαλο με την πρώην ομάδα του την Ιντερ.

Αναφέρομαι φυσικά στον Ζοάο Μάριο των 17 τερμάτων στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και των 6 γκολ στην Ευρώπη με την φανέλα της Μπενφίκα. Πατάει περιοχή, έρχεται από την πίσω ζώνη, έχει καλά πόδια και εκτελεί και τα πέναλτι. Κρατάω λοιπόν το any time Ζοάο Μάριο σε απόδοση 2,80.

Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι συναντήθηκαν και πέρυσι στο Τσάμπιονς Λιγκ και είχε έναν πρωταγωνιστή: Ο Καρίμ Μπενζεμά πέτυχε χατ – τρικ στο Λονδίνο στο 1-3 της «βασίλισσας», ενώ σκόραρε και στον επαναληπτικό της Μαδρίτης.

Και πρόπερσι όμως οι δύο ομάδες βρέθηκαν και πάλι στην διοργάνωση και στο 1-1 της Μαδρίτης, ο Γάλλος φορ βρήκε και πάλι δίχτυα. Κρατάω λοιπόν το any time Μπενζεμά σε απόδοση 1,95.

Ο άνθρωπος που σκόραρε δις κόντρα στη Λάτσιο, που μας κάνει περήφανος ως Έλληνες με αυτά που κάνει στην Ολλανδία, είναι η 3η μου επιλογή για το τριήμερο. Ο Βαγγέλης Παυλίδης έχει φτάσει αισίως τα 7 γκολ στην Ευρώπη με την ΑΖ, μετράει και 12 γκολ εντός των συνόρων και την Πέμπτη απέναντι στην Άντερλεχτ, θα ψάξει το 20ο στην σεζόν.

Κρατάω το any time Παυλίδης σε απόδοση 2,75.

Bookadoros speaking…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.