Στήλες Bookadoros

«Bookadoros»: Κάνει θραύση στις κάρτες ο Αγκάγιεφ

Metrosport Team30 Απριλίου 2023

Μετά το 3/3 το μεσοβδόμαδο, ήρθε κι ένα 2/2 χθες και μάλιστα αν δεν σκόραρε με πέναλτι στο φινάλε ο Παναιτωλικός (πήραμε την μονάδα), θα είχαμε και 3/3.

Αφήνουμε τα πλέι άουτ, πάμε στο σήμερα:

Ξεκίνημα στα πλέι οφ με το παιχνίδι στο Φάληρο. Ο Ολυμπιακός δείχνει «άδειος» μετά και από την εκτός έδρας ήττα από τον Άρη, την ώρα που τα λάθη στην άμυνα του, διαδέχονται το ένα μετά το άλλο. Σαν να μην έφτασε αυτό χάνει και τον Πασχαλάκη που σε πολλά ντέρμπι έδειχνε σε καλή κατάσταση. Ο αντικαταστάτης του ο Τζολάκης έχει να αγωνιστεί βασικός περίπου 80 ημέρες, από τις αρχές του Φλεβάρη. Από 4 σερί εντός έδρας G/G έρχονται οι ερυθρόλευκοι, ο Βόλος σκόραρε δύο φορές στην Τούμπα πριν μερικές εβδομάδες και σκοράρει για 3 συνεχόμενα χρόνια στο «Καραϊσκάκης» (1-1, 2-1, 4-1).

Κρατάω το G/G σε απόδοση 2,35.

Στην Τούμπα έχουμε τον Αζέρο Αγκάγιεφ διαιτητή, γνώριμος των ελληνικών ομάδων αφού έχει έρθει κι άλλες φορές στην χώρα μας. Πριν από δύο εβδομάδες σφύριξε το ΑΕΚ – Ολυμπιακός για το κύπελλο, δείχνοντας 11 κίτρινες κάρτες, ενώ φέτος ήταν και στο Παναθηναϊκός – Άρης με 6 κίτρινες και 1 κόκκινη κάρτα.

Προβλέπω σκληρό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες και κρατάω το over 6,5 κάρτες σε απόδοση 1,90.

Τέλος, στη Λεωφόρο αναμένεται να πέσουν κορμιά και σε τέτοιου είδους παιχνίδι, εκτιμώ πως ο έμπειρος Πορτογάλος ρέφερι Σοάρες Ντίας δεν θα επιτρέψει να του ξεφύγει ο έλεγχος των μαρκαρισμάτων. Μπορεί οι στοιχηματικές να έχουν βγει με υψηλό όριο στα φάουλ (34,5), ωστόσο σας θυμίζω ότι στα δύο τελευταία μεταξύ τους ντέρμπι είχαμε 39 και 43 φάουλ!

Κρατάω λοιπόν το over 34,5 φάουλ σε απόδοση 1,90.

Bookadoros speaking…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.