Στήλες Bookadoros

«Bookadoros»: Η ταλαντούχα φουρνιά των Ουκρανών

Metrosport Team26 Μαρτίου 2023

Η Κροατία «αυτοκτόνησε», η Ελβετία «ξεμπούκωσε» κι έτσι πέρασε μόνο η Ισπανία από τις χθεσινές μας επιλογές.

Πάμε να δούμε τι έχει αξία από τα σημερινά των προκριματικών του Euro 2024:

Στη γειτονική Μάλτα δοκιμάζεται η Ιταλία, με την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι να βρίσκεται σε μια μίνι φάση ανανέωσης του ρόστερ της και να μετρά και πάλι απουσίες στην επίθεση (μεταξύ άλλων λείπουν οι Ιμόμπιλε, Κιέζα, Ρασπαντόρι, Μπελότι και Μπερναρντέσκι). Το σημαντικό είναι βέβαια να έρθουν οι βαθμοί μετά την εντός έδρας ήττα από την Αγγλία και όχι να εντυπωσιάσουν οι «ατζούρι» με την εμφάνιση τους. Οι 4 τελευταίες νίκες των Ιταλών απέναντι στη Μάλτα ήταν με χαμηλά σκορ, για αυτό θα κρατήσω το 2 & under 3,5 σε απόδοση 1,95.

Ιδιαίτερα ταλαντούχα η νέα γενιά των Ουκρανών με τον Μούντρικ πρόσφατα να παίρνει μεταγραφή στην Τσέλσι, τον Ντόβμπικ φορ της Ντνίπρο με λαμπρό μέλλον, τον εξτρέμ Τσιγκάνκοφ με φοβερή σεζόν στην Χιρόνα, αλλά και τους… γνώριμους Ζιντσένκο, Μαλινόφσκι, Στεπανένκο. Αυτή η φουρνιά θεωρώ πως τουλάχιστον ένα γκολ θα το βρει απόψε απέναντι στην Αγγλία, που συνήθως μετά από μεγάλες νίκες όπως αυτή απέναντι στην Ιταλία, έχει και ένα στυλάκι… μπλαζέ στο παιχνίδι της. Κρατάω το G/G σε απόδοση 2,35.

Λουξεμβούργο και Πορτογαλία συναντήθηκαν και στα προκριματικά του Μουντιάλ, τέτοια εποχή πριν δύο χρόνια και στα μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε σκορ 5-0 και 1-3. Κάτι ανάλογο περιμένω κι απόψε, αφού η Πορτογαλία έχει μπόλικη ποιότητα, έβαλε μόνο 4 στο Λιχτενστάιν, αλλά έχασε… ένα τσουβάλι ευκαιρίες και οι γηπεδούχοι είναι πιο ποιοτικοί από το Λίχτενσταϊν και θεωρώ πως θα έχουν και αυτοί τις στιγμές τους. Εδώ κρατάω το over 3 ασιατικό σε απόδοση σε απόδοση 1,80, οπότε αν μπουν μόνο 3 τέρματα, θα πάρουμε το ποντάρισμα μας πίσω.

Η τελική διαλογή: Ιταλία 2 & under 3,5, Αγγλία G/G και Λουξεμβούργο – Πορτογαλία over 3 ασιατικό.

Bookadoros speaking…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.