BILLARAS: Σκορ με ...παράδοση στο Λίβερπουλ – Τότεναμ

Metrosport Team07 Μαΐου 2022

Γράφει ο Billaras

Τι είδαν τα ματάκια μας, πως να τα περιγράψουμε και πρωτίστως πως να τα αναλύσουμε; Η αίσθησή μου ειναι ότι το πρωτοσέλιδο της ισπανικής Marca τα είπε όλα: “Να κατέβει ο Θεός να μας το εξηγήσει”. Ε, κάπως έτσι.

 Αφηστε τις αναλύσεις και ας μην γίνουμε όλοι προπονητές από τον καναπέ, καλύτερα την μαγεία να την αφήνεις...μαγεία, χάνεται η ομορφιά της αν την εξηγήσεις. Εχω κι εγώ την δική μου θεωρία, αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει να την αναφέρω.

Οπότε, Λίβερπουλ-Ρεάλ, Αϊντραχτ-Ρειντζερς (θα...βουλιάξει η Σεβίλλη) και Φεγενορντ-Ρόμα οι τρεις τελικοί γιά να κλείσει ωραία η φετινή σαιζόν, δεν μπορώ παρά να υποκλιθώ και στους Ρειντζερς (δεν τους το'χα) αλλά και στον Μουρίνιο που σε αυτά είναι μανούλα. Πέμπτος τελικός γιά πάρτη του, δεν το λες μικρό επίτευγμα...

Ας τα αφήσουμε όμως όλα, έχουμε βαρυ κουπόνι που ξεκίνησε από χθες. Είμαστε στην τελική ευθεία, οι μάχες έχουν φουντώσει όσο δεν πάει, τα λάθη απαγορεύονται. Σκέφτεστε να κάνει ας πούμε καμιά γκέλα η Σίτι με τη Νιουκάστλ τώρα που έρχεται απογοητευμένη;

Στην Premier League λοιπόν, η κούρσα Σίτι-Λίβερπουλ έχει ακόμα μερικές στροφές, απλώς η μιά έχει μονάχα αυτόν τον στόχο πλέον ενώ η άλλη πάει να τα...πάρει όλα. Η Λίβερπουλ έχει τελικό FA CUP στις 14 του μήνα και φυσικά τελικό Champions League στις 28. Τώρα παίζουνε και οι δύο εντός αλλά τα παιχνίδια μόνο εύκολα δεν είναι. Η μιά με την -ανεβασμένη και άνετη- Νιουκάστλ. Ισως σε δύο χρόνια αυτό το ζευγάρι να είναι “μονομαχία τίτλου”. Μετά από τέτοια φάπα σαν αυτή της Μαδρίτης, πως συγκεντρώνεται η Σίτι να παίξει μπάλα; Οι αποδόσεις αστείες, κάτι 1.15 βλέπω! Δεν θα κοντράρω, απλά θα προσπεράσω. Οσο γιά το Λίβερπουλ-Τότεναμ; Η ομάδα του Κλοπ είναι ανεβασμένη μεν, αλλά έχει και άλλο αντίπαλο δε! Οχι ότι και εδώ το 1.40 δεν είναι αστείο πάντως. Λες και η Τότεναμ είναι ομάδα της σειράς ή δεν έχει στόχο την 4αδα. Η παράδοση πάντως λέει 2-1 σκορ. Από το 2016 και ενα ματς γιά το Λιγκ Καπ που είχε έρθει 2-1, στο Ανφιλντ έχουμε κατά σειρά 2-0, 2-2 (με το 2-1 στο 91' και το 2-2 στο 95' με πέναλτι), 2-1, 2-1 και....2-1. Τρία σερί. Και σταθερά η Λίβερπουλ βάζει 2 γκολ. Αμα νοιώθετε τυχεροί, παίξτε το 2-1.

Τι θα κρατήσω εγώ; Το ξερό Χ στο Μπρέντφορντ-Σαουθάμπτον (αν ήταν στην Ιταλία θα έδινε 2.80), το διπλό της Εβερτον στο 3.00 (μονόπλευρο κίνητρο και φυσικά η Λέστερ έπαιζε και προχθες στη Ρώμη) και το 3.00 της Μπέρνλι με την Αστον Βίλα. Στην Championship έχουμε φινάλε, η 2η θέση ανοδου κρίθηκε την Τριτη, μένουν τα πλέι οφ. Σιγά μην παίξω Λούτον στο 1.50, αν θα έπαιζα κάτι θα ήταν-ορμώμενος από το ματς της Τρίτης- την κόντρα και της Μπόρνεμουθ στο 3.80 και της κουρασμένης Νότιγχαμ στο 4.70. Ειδάλλως τίποτα.

Οσο γιά την 2η Αγγλίας, έχουμε κι εδώ φινάλε, χαμός κι εδώ γιά την 3η θέση ανόδου και τα πλέι οφ, αλλά σημείο δεν προκύπτει, μόνο γιά live. Οι αγγλιδούλες θα μας απασχολήσουν από Αυγουστο ξανά.

Εκτός Αγγλίας, ο Αρης έχει “βουλιάξει”στο 1.65, ενώ είναι τίμιο το g/g στο ΑΕΚ-ΠΑΟ. Στην Αυστρία κακώς είναι αουτσάιντερ η Τιρόλ με την Αντμίρα στο 2.90 ενώ στην Ελβετία ξανά μανά οι μπουκ μας δίνουν αουτσάιντερ την...πρωταθλήτρια Ζυρίχη! Το κρατάμε κι αυτό, και στην Ολλανδία κρατάμε Σπάρτα, πάει να παίξει στην ντεφορμέ (με 4 σερί ήττες) Γκρόνιγκεν.

Στην Πορτογαλία, αν είναι να γίνει χατηράκι, θα το κάνει η Εστορίλ στην Μορεϊρένσε και η Φαμαλικάο στην Μπελενένσες τη Δευτέρα. Αντίθετα, δεν περιμένω από τη Ζιλ Βιθέντε να χαρίσει κάτι στην Τοντέλα. Τέλος, από τα “μεγάλα” πρωταθλήματα, δεν έχει κάτι η Γαλλία (παίζουν τελικό Νις-Ναντ), στην Ιταλία χθες η Τζένοα με ενδιέφερε, ενώ κρατάω και Αλαβές στην Ισπανία. Από κοντά και η Σεβιλλη, ενώ στη Γερμανία δεν αγγίζω Χέρτα, προτιμώ Γκλάντμπαχ. Και αν τυχόν κάνε καμιά “πατάτα” αύριο η Χέρτα, ίσως σκεφτώ την Κυριακή να ρισκάρω με Στουτγάρδη. Κλείσαμε, δεν είναι πολλά πλέον τα σημεία.

Οι προτάσεις

Μονό αποδεκτό:

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΤΟΤΕΝΑΜ 2-1 ΣΚΟΡ

Δυάδα:

Αρης 1 / ΑΕΚ g-g

Συστημα με ζητούμενα (2-3-4):

ΜΠΕΡΝΛΙ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 1

ΕΣΤΟΡΙΛ – ΜΟΡΕΙΡΕΝΣΕ 2

ΘΕΛΤΑ – ΑΛΑΒΕΣ 2

ΛΕΣΤΕΡ – ΕΒΕΡΤΟΝ 2

Μπες και εσύ τώρα στη μεγάλη παρέα του betshow.com! Καθημερινά αναλύσεις και προτάσεις από οχτώ κορυφαίους tipsters!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.