Billaras: Σφιχτό ματς στη Μαδρίτη

Metrosport Team03 Μαΐου 2022

Γράφει ο Billaras

Για να δούμε, χθες βράδυ θα μας έκανε τα κεφια η Τοντέλα; Αυτή έμενε γιά ένα ωραίο 3 στα 4 στο μεγάλο yankee του τριημέρου, αφύ Χάτερσφιλντ και Φράιμπουργκ είχαν κάνει το χρέος τους. Δυστυχώς είχε κολλήσει στο 1-1 η Λεβαντε. Φυσικά, είχαμε ήδη τη δυάδα, ενώ...ειχαμε κι άλλα στο παντελόνι. Αυτα της Εβερτον! Καλό το ταληράκι της απόδοσης, μπήκε στην τσέπη το μεροκάματο ενώ περιμέναμε μπάς και έκανε θαυμα και η Σαλερνιτάνα. Μιά χαρά με λίγα λόγια. Οριακά δεν έγινε το τεράστιο μπαμ, αλλά έχοντας ήδη κέρδη, δεν μπορώ να έχω παράπονο.

Κατά τα άλλα, στην Αγγλία γίνεται η απόλυτη κόλαση, χαμός σε όλα τα μέτωπα. Του τίτλου, της 4αδας, του υποβιβασμού. Γιά τον τίτλο ειδικά, δεν τίθεται θέμα “ποιός έχει καλύτερη ομάδα” μεταξύ Σίτι και Λίβερπουλ. Ομαδάρες είναι και οι δύο. Είναι θέμα χαρακτήρα. Νεύρων. Εν σκληρό μπρα-ντε-φερ, να δούμε αν θα λυγίσει κάποια εκ των δύο. Και κάτι ανάλογο ισχύει και γιά την μάχη γιά την 4η θέση μεταξή των άσπονδων Αρσεναλ-Τότεναμ. Το σεντόνι του χρόνου θα κουνηθεί στο βόρειο Λονδίνο αλλά σε ένα από τα δύο γήπεδα. Και τέλος, σκοτωμός και στην ουρά. Η τεραστια νίκη της Εβερτον όπως και το νέο τρίποντο της Μπέρνλι με ανατροπή, έριξαν μεν οριστικά την Γουότφορντ αλλά πλέον στο “χορό των καταραμένων” είναι χοντρά και η Λιντς. Μπέρνλι 34-Λιντς 34-Εβερτον 32 (αλλά με ματς λιγότερο). Μιά από τις τρεις καίγεται!

Πάμε όμως στα φρέσκα τωρα. Εχουμε ευρωπαϊκές ρεβάνς, μια ανάσα πριν τους τρεις τελικούς είμαστε. Απόψε στην Ισπανία, Βιγιαρεάλ-Λίβερπουλ εκτιμώ ότι θα κάνει το 2 στα 2 η ομάδα του Κλοπ και θα πάει πανηγυρικά στο μεγάλο ραντεβού της 28ης του μήνα. Με το 2-0 στην τσέπη των άγγλων, πρέπει η Βιγιαρεάλ να ανοιχτεί, δεν την βολεύει αυτό. Τι λέει η σαιζόν φέτος; Πέντε στα πέντε διπλά έχει η Λίβερπουλ! 1-5 Πόρτο, 2-3 Ατλέτικο, 1-2 Μίλαν, 0-2 Ιντερ και 1-3 Μπενφίκα! Νομίζω το 2+g/g ως combo (κάπου στο 3.20) είναι μιά χαρά.

Στο άλλο ραντεβού, στην πρωτεύουσα, στη Μαδρίτη αύριο, ψυχανεμίζομαι ότι θα δούμε “αλλο” ματς. Ο Αντσελότι είδε ότι η Σίτι μπορεί να τα χρειαστεί αν την παίξεις ανάλογα (όπως το έκανε η Ατλέτικο). Με παιχνίδι run and gun, σου βάζει 3-4 ο Γουαρδιόλα και άντε γειά. Νομίζω θα το πάει μαζεμένα. Ενα γκολ θέλει, αν το φάει θα ψάχνει πως να ανέβει το βουνό, δεν είναι απλό. Η Σίτι εκτός, αντίθετα με την Λίβερπουλ φέτος, έχει κάνει και ήττες. Εχασε από Παρί 2-0 και Λειψία 2-1, ενώ έφερε και 0-0 με Ατλέτικο. Αρα δεν είναι ανίκητη εκτός έδρας. Θα ρισκάρω με το ψηλό under που δίνει πάνω από 2.30.

Στο Europa League , στην Φραγκφούρτη λέω να κάνω...λίγο τζόγο, με Χ+g/g (κάπου στο 4.30) ή και με σκορ 2-2 (εντελώς fun bet αυτό). Η Αϊντραχτ εντός έχει μόνιμα g/g στη διοργάνωση, σε πέντε ματς έχει και τρεις ισοπαλίες (δύο με 1-1 και μιά με 2-2). Στο άλλο ματς, στη Γλασκώβη, δεν αγγίζω τίποτα, εκεί κάνει τζιζ.

Και γιά φινάλε, ας κρατήσω και δύο απλά σημεία. Τον άσο της Μαρσέιγ στο Conference League (εκτιμώ ότι την αρκετά αφελή και -όσα πάνε- Φέγενορντ την έχει) και στην Αγγλία το διπλό της Νότιγχαμ στο πλέον...κρίσιμο ματς του τριημέρου! Ναι, υπάρχει και πιό κρίσιμο από ημιτελικό Champions League, στο Μπόρνεμουθ-Νότιγχαμ ίσως παιχθούν κάπου 100 μύρια, μιά ανόδος στην Premier. Και λέω να ρισκάρω δεξιά και να κλείσω με αυτά. Καλή απόλαυση, χαλαρά τα πονταρίσματα όμως. Τα...καλά αφήστε τα γιά το Σαββατοκύριακο!

Οι προτασεις

Δυάδα:

Μαρσέιγ 1 / Ρεάλ under

Συστημα με ζητούμενα (2-3):

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ 2

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2+G/G

ΑΪΝΤΡΑΧΤ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ Χ+G/G

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.