Billaras: Μια… τουφεκιά στην Μπέρνλι

Metrosport Team18 Μαρτίου 2023

Και τη δυάδα πήραμε εύκολα με Μπόρχαμ άσο και Νάπολι 1+over και το ειδικό μας μπετ το...τσιμπήσαμε με την κόκκινη στο Πόρτο-Ιντερ, όλα καλά λοιπόν, νορμάλ γενικως τα αποτελέσματα του σεντονιού, στα δύο από τα τέσσερα (σε Νάπολη και Μάντσεστερ) μπήκαν πολλά γκολ, όλα από τις γηπεδούχους οι οποίες δεν είχαν κάνενα πρόβλημα. Στο τρίτο, στην Μαδρίτη, η Ρεάλ το πήγε εκεί που το ήθελε, το “έσβησε” σταδιακά και το πήρε κιόλας το ματς παρότι δεν το χρειαζόταν και τελος, στο Πόρτο, εκεί έγινε το θρίλερ και τελικά πρόκριση Ιντερ στις λεπτομέρειες των λεπτομερειών.

Κι έτσι, πέρασαν οι οκτώ που περιμέναμε. Και έγινε χθες και η κλήρωση και πολύ γουστάρω να δω τη Νάπολι τελικο! Μίλαν-Νάπολι βγήκε και ο νικήτης θα παίξει με τον νικητή του Ιντερ-Μπενφίκα! Μπορεί να παίξει με...όλο το Μιλάνο κοινώς η Νάπολι και να πάει τελικό, ήδη έγινε 2ο φαβορί από τους μπουκ, ενω σημειώστε ότι 2/4 έχουμε Ναπολι-Μίλαν γιά το πρωτάθλημα Ιταλίας και 11/4 έχουμε το πρώτο ματς γιά το Champions League! Κι αν περάσει; Στις 9-10 και 16-17/5 οι ημιτελικοί, σκεφτείτε να ειναι με την Ιντερ. Και στις 21/5 παίζουν και γιά το Campionato. Τα “θηρία” πήγαν μαζι στο άλλο ταμπλό, Ρεάλ-Τσέλσι και Σίτι-Μπάγερν, χαμούλης. Οποιες περάσουν, μεταξύ τους. Η Σίτι πχ που παραμένει 1ο φαβορί, πρέπει να περάσει Μπάγερν και Ρεάλ (λογικά). Τι άλλο κρατάμε από τα μεσοβδόμαδα του Champions League; 

Φυσικά τον...Χάαλαντ.Εξόργισε κόσμο ο Γουαρδιόλα που τον έβγαλε αλλαγή, έβαλε τα πέντε γκολ (κάτι που είχε κάνει μόνο ο Μέσι) και άνετα θα έβαζε και έκτο να τα...συντρίψει όλα τα ρεκόρ. Και από τα προχθεσινά κρατάμε την τεράστια Σπόρτινγκ με την γκολάρα του Πέδρο Γκονσάλβες. Τι έβαλες αγόρι μου; Τι γκολάρα ήταν αυτή;;

Πάμε τώρα στα φρέσκα, στο τελευταίο μεγάλο κουπόνι γιατί μετά έχουμε διακοπή. Στην Αγγλία γιά αρχή, έχουμε “λειψή” αγωνιστική στην Premier αφού θα παίξουν και τα προημιτελικά του FA CUP κι εκεί παίζουνε τέσσερις “μεγάλες” (Σίτι-Γιουνάιτεντ, Μπράιτον και Φούλαμ). Ας ξεκινήσουμε από αυτό, στα τέσσερα ζευγάρια να δούμε αν μπορεί να σκάσει έστω ένα μεγάλο μπαμ.

Στο Σίτι-Μπέρνλι θα σηκωθεί...πολύς καπνός. Γιατί θα επιστρέψει στο Etihad ως αντίπαλος ενας παίκτης-σημαία. Ο Βίνσεντ Κομπανί. Ο πιό νέος θρύλος της Σίτι. Παίκτης από το 2008 ως το 2019, έφτασε 11 χρόνια εκεί, αρχηγός από το 2011-12 που ήρθε και το πρώτο πρωτάθλημα της μετά από 44 χρόνια, λατρεμένος, 11 τίτλοι, 350+ συμμετοχές και φυσικά στις “διαταγές” του Γουαρδιόλα από το 2016. Οταν τελείωσε, πήγε Αντερλεχτ και τώρα στη Μπέρνλι για το “αγροτικό” του, θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα είναι στον πάγκο της Σίτι. Και φυσικά θα αποθεωθεί αύριο. Στη Μπέρνλι τα πάει εκπληκτικά, όχι γιατί είναι πρώτη με διαφορά και θα την επαναφέρει στην Premier σε δύο μήνες, αλλά γιατί παράλληλα την...μεταμόρφωσε. Η Μπέρνλι του Ντάις ήταν μιά ομάδα “παλαιάς κοπής”. Ξυλο, γιόμες, άμυνα, μισό μηδέν.

Η Μπέρνλι του Κομπανί έχει χτιστεί με τις αρχές του...Γουαρδιόλα. Μοντέρνα και θελκτική. Και το μέγα ερώτημα: Μπορεί να κάνει μπαμ αύριο μέσα στο Μάντσεστερ; Η Σίτι μόλις προχθές έριξε...επτά στην Λειψία. Την κοντράρεις; Γιατί εύκολα τρώς άκομα 5-6 και στανιάρεις. Το στοίχημα όμως είναι η απόδοση. Αρχικα αξίζει το g/g στο 2.20. Ενα γκολ η Μπέρνλι το βρίσκει. Μετά, όταν το διπλό έχει....17.00 (και ο άσος 1.15), ντουφεκάς. Εστω στο Χ-2, σίγουρα με κάλυψη, είτε με ασιατικό, είτε με draw no bet. Καλή ομάδα, με Κομπανί να πατάει το χορτάρι, το αγαλμά του είναι έξω από το Etihad εδώ και λίγο καιρό και εκεί έχει σφιγμένες γροθιές!

Στο Γιουνάιτεντ-Φουλαμ δεν παίζω κάτι, όπως δεν παίζω και στο Μπράιτον-Γκρίσμπι. Η μικρούλα πανάξια είναι στην 8αδα, αλλά εδώ θα βάλει φρένο. Θα το απολαύσει το ταξίδι στο Μπράιτον, αλλά ως εκεί. Δεν έχουν δώσει δικαίωμα οι “γλάροι”. Και μένει το Σέφιλντ-Μπλάκμπερν. Δύο ομάδες που κυνηγάνε άνοδο κι αυτές στην Premier, θα μονομαχήσουν. Αρα ότι και να γίνει, θα έχουμε ομάδα της Championship στα ημιτελικά. Πρόσφατα, 4 του Μάρτη, είχαμε Μπλάκμπερν-Σέφιλντ 1-0. Φυσικά στο Μπράμαλ Λέιν η Σέφιλντ είναι “αρχόντισσα”, σπάνια την πατάει. Ομως, κι εδώ ισχύει ότι έγραψα παραπάνω. Η απόδοση. Στο 1.65 ο άσος και στο 6.00 το διπλό; Μην τρελλαθούμε. Στο πρωτάθλημα, στον 1ο γύρο νωρίς (20/8) είχε κερδίσει η Σέφιλντ. Οι αποδόσεις όμως ήταν στο 1.90 του άσου και στο 4.00 του διπλού. Τώρα τι άνοιγμα ψαλίδας είναι αυτό; Θα το ρισκάρω με κάλυψη, πάω στο Χ-2.

Στην Premier League, το ερώτημα είναι απλό: Πόσες από την ουρά μπορούν; Ποιά μπορεί να πάρει αποτέλεσμα; Δείτε τα ζευγάρια. Βίλα-Μπόρνεμουθ, Μπρέντφορντ-Λέστερ, Σαουθάμπτον-Τότεναμ, Τσέλσι-Εβερτον, Γουλβς-Λιντς. Στο ένα σκέλος του κάθε ζευγαριού υπάρχει ομάδα που καίγεται.

Με το Αρσεναλ-Πάλας της Κυριακής δεν ασχολούμαι (χθες απολύθηκε ο Βιεϊρά, αλλα να ξέρετε ότι η Πάλας απ΄το 2019 έχει να χάσει εκέι και τα σκορ είναι 2-2, 0-0, 2-2 και 2-3), όπότε έχουμε τα πέντε σημερινά. Στα ματια μου, η Λέστερ μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Δεν πείθει, αλλά ως υλικό μπορεί. Εχει και σούπερ παράδοση με την Μπρέντφορντ, από το 1992 δεν χάνει πουθενά και σε καμιά διοργάνωση όποτε έχουν βρεθεί αντιμέτωπες. Με δεδομένο την κακή παρουσία της Τότεναμ εκτός έδρας δεν θα άγγιζα εκεί κάτι άλλο πέρα από το g/g (χαμένη για χαμένη θα βγει μπροστα η Σαουθάμπτον), και δεν κρατάω κάτι άλλο. Η Μπόρνεμουθ έριξε την...στρακαστρούκα με τη Λίβερπουλ αλλά εκτός έδρας είναι “άλλη ομάδα” και δεν αγγίζω. Μένω με Λέστερ και το g/g στο Σαουθάμπτον. Στην Championship ύπουλο το Μίντλεσμπρο-Πρέστον, εγώ θα κρατήσω τον άσο στο Μπλάκπουλ-Κόβεντρί, δεχομαι να πάιξω αουτσάιντερ ομάδα που έβαλε εξάρα προχθές. Από κοντά και το διπλό στο Σουόνσι-Μπρίστολ Σίτι. Ντέρμπι αυτό, αλλά η Σουονσι είναι σε δίνη, σταθερά κακή εδώ και μισή σαιζόν. Στην 1η μονάχα το over στο Γουϊκομ-Μπάρνσλέϊ και τίποτα άλλο, στην 2η παίζω μπάλα με Κρόουλι και Τζίλιγχαμ.

Και πέρα απο τη Μάγχη, αρχικά πάω με το Χ-2 της “καυτής” Φέγενορντ στο ντέρμπι κορυφής με τον Αγιαξ, πάω και στο 1-Χ της Μπραγκα με την Πόρτο, ενώ προσοχή στο Μόντζα-Κρεμονέζε στην Ιταλία μην έχουμε...λομβαρδέζικα χατηράκια! Κυνηγάω το διπλο της Χέρτα μέσα στην άθλια Χοφενχάιμ και το διπλό της Σάλκε μέσα στην Αουγκσμπουργκ και ολοκληρώνω με το over στο Ράγιο-Χιρόνα και το under στο μεγάλο, στο τεράστιο Clasico Μπάρτσα-Ρεάλ. Αυτά είναι όλα, ας γίνει ένα ταμείο ακόμα πριν την διακοπή!

Υ.Γ: Σε ευχαριστούμε γιά όλα τεράστιε Μίμη Παπαϊωάννου, καλό σου ταξίδι κορυφαίε....

Οι προτάσεις

Δυάδα:

Γουίκομ over / Ράγιο over

Μονά αποδεκτά:

Μάντσεστερ Σιτι - Μπέρνλι Χ-2

Αγιαξ - Φέγενορντ 2 (Χ)

Μόντσα – Κρεμονέζε 2

Συστημα με ζητούμενα (2-3-4):

Σουόνσι- Μπριστολ 2

Μπράγκα – Πορτο 1

Χοφενχάιμ – Χερτα 2

Γουόλσολ – Τζίλιγχαμ 2

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.