Billaras: Ανθρωποι είναι και όχι ρομπότ

Metrosport Team31 Μαΐου 2022

Γράφει ο Billaras

Μην πείτε ότι δεν σας τα έλεγα, έτσι; Και τα έιπα και στο Metropolis, και τα έγραψα εδώ και έπαιξα και κατάκτηση Ρεάλ. Επεσα έξω στο 0-1, περίμενα γκολ, κυρίως να δούμε g/g, αλλά τι να κάνω που ο Κουρτουά κατέβασε ρολά; 

Οπως και να έχει, το άστρο οχι της Βηθλεέμ αλλά της Μαδρίτης, την πήγε all the way. Ως το τέλος. Δεν είμαι...Μπάρτσα, δεν μειώνω την επιτυχία της βασίλισσας, απλά έτσι το βλέπω και κυρίως το έβλεπα καιρό. Δεν είμαι μετά Χριστόν προφήτης. Θυμάστε τι έγραφα Σάββατο πρωί; Αυτό έγινε. Προφανως και δεν ήταν μόνο τυχερή, έδωσαν ρέστα ο Κουρτουά ή ο Κασεμίρο ή ο Βαλβέρδε, αλλά ήταν πάλι....όλοι οι Θεοί μαζί της. Οπως ήταν και προ τελικού. Σας θυμίζω, τώρα έκανε δυο τελικές, ένα γκολ και κούπα. Με την Σίτι στη Μαδρίτη είχε μηδέν προσπάθειες στην εστία ως το 90'. Αλλά πέρασε. Συνολικά, στα τελευταία 210 λεπτά (120 έπαιξε με τη Σίτι στο Μπερναμπέου), έκανε 5 τελικές στο στόχο. Αλλά είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Οσο γιά τη Λίβερπουλ; Κάπου τη συμπονώ. Επαιξε 63 ματς (όσα μπορούσε να παίξει, δεν άφησε κανένα) και από Αύγουστο του 2021, έκανε...4 ηττες! Η μιά, η τελευταία ήταν προχθές στον τελικό. Κι όμως, μιά ομάδα που χάνει 4 φορές, δεν παίρνει ούτε πρωτάθλημα, ούτε Champions League. Σκόραρε φέτος 134 φορές σε όλες τις διοργανώσεις (2,12 γκολ ανά ματς) αλλα δεν βρήκε δίχτυα σε κανονική ροή παιχνιδιού σε κανέναν από τους τρεις τελικούς που αγωνίστηκε! Στο Λιγκ Καπ, Τσελσι-Λίβερπουλ 0-0 (10-11 πεν.) Στο Fa Cup: Τσέλσι-Λίβερπουλ 0-0 (5-6 πεν.) Και στον τελικό του Champions League Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης 0-1. Θα μπορούσε δηλαδή στα πέναλτι να έχει χάσει και τα δύο κύπελλα που πήρε και να μην κατακτήσει τίποτα. Ε, να μην την συμπονώ;

Κατά τα άλλα, πέρα απ΄το σεντόνι, η σαιζόν έκλεισε την Κυριακή με την Νότιγχαμ να ανεβαίνει στην Premier League δικαίως και την Σεντ Ετιέν να πέφτει στην 2η κατηγορία της Γαλλίας. Η Οσέρ επέστρεψε στα σαλόνια, ενώ στην Ιταλία ανέβηκε -πρώτη φορά στην ιστορία της- η Μόντσα του...Μπερλουσκόνι !Δυστυχώς όμως, όλο το διήμερο, είδαμε επεισόδια.

Χαμός και στο Παρίσι, χαμός και στο Σεντ Ετιέν-Οσέρ (από τύχη δεν θρηνήσαμε νεκρούς), χαμός ακόμα και στο μπαράζ Ντε Χαγκ-Εξέλσιορ στην Ολλανδία. Κάτι δεν πάει καλά...

Και πλέον, πάμε στον Ιούνιο. Εγώ τα κιτάπια μου τα έκλεισα, θα τα πούμε στα επόμενα φύλλα, αλλά τι έρχεται; Ερχεται δεκαήμερο με Εθνικές!

Θα ευχηθώ καλό μήνα, αλλά στοιχηματικάδεν θέλω να μπλέξω με τις Εθνικές. Και η αίσθησή μου είναι ότι όπως δεν θέλω εγώ, δεν θα θελουν και οι παίκτες, ειδικά στο Nations League. Δέκα μέρες σερί; Συμπιέστηκε το πρόγραμμα, αλλά σαν να παράγινε, ως και αυτοί θα έχουν σιχαθεί τη μπάλα, άνθρωποι είναι κι όχι ρομπότ.

Στο Nations League, η εθνική μας είναι στον 2ο όμιλο της τρίτης κατηγορίας, με αντιπάλους την Βόρεια Ιρλανδία, το Κόσοβο και την Κύπρο, θα παίξει τέσσερα ματς τώρα. Πρώτα μεθαύριο Πέμπτη κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ, και μετά, ξανά εκτός έδρας ματς με το Κόσοβο την Κυριακή και ακολουθούν δύο εντός, στον Βόλο με την Κύπρο (Πέμπτη 9 Ιουνίου) και το Κόσοβο (Κυριακή 12 Ιουνίου). Πωωωω, βουνό μου φαίνεται όλο αυτό. Φυσικά και θα δω μπάλα, όπως θα δω και τα πλέι οφ γιά το Μουντιάλ Σκωτια-Ουκρανία (και μετά ο νίκητής με την Ουαλία), θα δώ και αύριο και τον...διηπειρωτικό τελικό Ιταλίας-Αργεντινής στο Γουέμπλεϊ. Οι νικήτριες Ευρώπης και Λατινικής Αμερικής σε ένα ματς-γιορτή. Προφανώς από όλα τα παραπάνω, το κρίσιμο είναι το μπαράζ του Μουντιάλ, αλλά και πάλι δεν σκοπεύω να παίξω κάτι. Μην περιμένετε προτάσεις, θα πάρω και μιά μικρή άδεια από την άλλη εβδομάδα, στοίχημα θα ξαναπαίξω σε κάτι λιγότερο από δύο μηνάκια!

Μπες και εσύ τώρα στη μεγάλη παρέα του betshow.com! Καθημερινά αναλύσεις και προτάσεις από οχτώ κορυφαίους tipsters!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.