Big Brother: Η πανέμορφη ψυχολόγος που θα κάνει πάταγο

Metrosport Team29 Αυγούστου 2020

Έφτασε η μέρα της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας του ριάλιτι του ΣΚΑΪ και σιγά σιγά βλέπουν το φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες που αφορούν την καθημερινότητά του.  

17 άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, καλούνται να συνυπάρξουν για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Για να πετύχουν τον στόχο τους, όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν στο πλευρό τους ειδικούς που θα τους βοηθούν σε αυτό το ταξίδι. Και ένας από αυτούς είναι η ψυχολόγος που θα μιλάει μαζί τους.  

Ο λόγος για τη Δήμητρα Ζάφειρα, κλινική ψυχολόγο η οποία θα είναι ένας από τους πιο κοντινούς ανθρώπους των παικτών. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Κλινικής Ψυχολογίας του τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.  

Η παρουσία της στο Big Brother δεν θα είναι το τηλεοπτικό της ντεμπούτο αφού στο παρελθόν έχει εμφανιστεί σε εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου προκειμένου να δώσει τα φώτα της σε ευαίσθητα θέματα. Η Δήμητρα Ζάφειρα θα είναι η μία από τις δύο ψυχολόγους του παιχνιδιού και θα τη βλέπουμε στα live στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.