«Επίθεση» Μελισσανίδη σε Λάκοβιτς!

Metrosport Team22 Ιανουαρίου 2020

Ικανοποιημένος από τη συνάντηση των τεσσάρων μεγάλων με τις UEFA και FIFA ήταν ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος δε δίστασε να «επιτεθεί» λεκτικά στον Ζόραν Λάκοβιτς, με αφορμή τη θέση του για ύπαρξη λόμπι στις Ενώσεις.

Ο διευθυντής εθνικών ομοσπονδιών της UEFA άφησε υπονοούμενα για τις Ενώσεις κάνοντας λόγο για ύπαρξη λόμπι. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από ιστοσελίδες που πρόσκεινται στην ΑΕΚ, η θέση αυτή προκάλεσε την έκρηξη του ισχυρού άνδρα της Ένωσης, ο οποίος φέρεται πως είπε:

«Τα πιο ισχυρά λόμπι είναι στις δικές σας εκλογές. Στην ΕΠΟ θα γίνουν Εκλογές κανονικά όπως ορίζει το καταστατικό της ΕΠΟ, ο νόμος και οι κανονισμοί» - Όλα όσα έγιναν! Οι εκλογές σε UEFA και FIFA πως γίνονται; Φέρνετε παπά και τραβάει κλήρο; Τα πιο ισχυρά λόμπι είναι στις δικές σας εκλογές. Στην ΕΠΟ θα γίνουν εκλογές κανονικά όπως ορίζει το καταστατικό της ΕΠΟ, ο νόμος και οι κανονισμοί».

Και ο Μελισσανίδης συνέχισε σύμφωνα με τη διαρροή: «Η ΑΕΚ λέει να σε όλες τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν για να γίνει καλύτερο το ελληνικό ποδόσφαιρο και πιο ανταγωνιστικό. Φτιάξτε τη διαιτησία καλύτερη όπως εσείς γνωρίζετε, εμείς είμαστε μαζί σας, αλλά θέλω και μεγαλύτερο σεβασμό απέναντι στο ελληνικό ποδόσφαιρο από εσάς. Βρίσκεστε στη χώρα μου τρία χρόνια. 

Τι έχετε κάνει; Έχετε αποτύχει. Σαν Έλληνας επιχειρηματίας και Έλληνας πολίτης δεν δέχομαι αυτή την κηδεμονία. Να συμφωνήσουμε σε όλα για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρώτος εγώ. Αλλά εδώ έχετε τέσσερις Έλληνες επιχειρηματίες που πληρώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εσεις πληρώνεστε. Θα ήθελα περισσότερο σεβασμό απέναντι στο ελληνικό ποδόσφαιρο»...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.